צילום: הדגלים השחורים
ההפגנות כנגד הרפורמה המשפטית, הופכות למרבה החרפה להפגנות כנגד המגזר החרדי ואורחות חייו כהלכה. מחר (חמישי) ארגוני השמאל יקיימו את "יום השיבוש למען השוויון", כאשר מאחר וחקיקת הרפורמה הוקפאה – הם מתמקדים במגזר החרדי ובכך שבחורי הישיבות ואברכי הכוללים אינם מתגייסים לצה"ל. ברחבי הארץ צפויים שיבושים שונים ונרחבים, בעיקר בתל אביב ורמת גן.
"הממשלה מוכיחה שוב את אוזלת היד שלה בכל נושא וגם בטיפול בביטחון תושבי הדרום", מסרו הלילה ארגוני השמאל, "בגלל שהנושא היחידי שמעסיק את הממשלה הוא החקיקה הדיקטטורית ולא אזרחי מדינת ישראל. את התשובה שלנו נראה מחר ביום השיבוש הלאומי בכל הארץ! אנו נלחמים על הערכים החשובים לנו: דמוקרטיה חופשית ושוויון בנטל הכלכלי".
בנוסף, ארגון השמאל "הדגלים השחורים" החליט לתקוף את ראשי האופוזיציה והמחנה שלהם, יו"ר המחנה הממלכתי ח"כ בני גנץ שלפי הסקרים הוא ראש הממשלה הבא, ויו"ר יש עתיד ח"כ יאיר לפיד. לטענתם גנץ ולפיד "נופלים למלכודת של נתניהו", כאשר הם לוקחים חלק פעיל בשיחות ההידברות בבית נשיא המדינה יצחק הרצוג, סביב הרפורמה המשפטית.
"לפיד וגנץ – מורחים אתכם!", כתבו ארגוני השמאל, תוך צירוף סרטון (בתחילת הכתבה) כנגד השניים. "אנחנו דורשים מכם: קחו אחריות! הפסיקו להיות שחקנים בתאטרון נתניהו! מלכתחילה מטרת "ההידברות" הייתה לעצור את המחאה, וזה נכשל. קחו פיקוד על המצב, תגדירו שבוע דד ליין, תצללו לנושא הועדה למינוי שופטים. תחשפו את שקרי נתניהו, ובואו איתנו להילחם על שמירת הדמוקרטיה ונגד הדיקטטורה", הוסיפו.





















הגיהנום מחכה בזרועות פתוחות לשרוף אותם
נו, פיטרו היום הרבה הייטקיסטים (חחח) ומשעמם להם בבית אז מחפשים נגד מה או מי הפעם להפגין נגדו. טמבלים. איך שגלגל מסתובב לו.
מעניין גם השמאל נגד השיחות בבית הנשיא וגם הימין מה זה אומר על נתניהו!?
חייבים להעביר את הרפורמה המשפטית ! ככה הם יתעסקו בה ויעזבו את החרדים
נתפסו בחכה
נאחזים בקש
מפגינים נגד תורת משה נביאנו ומושיענו חבל להם
גם אם כל החרדים יעשו צבא הם יפגינו נגד הצבא שמגייס חרדים 😀בקיצור חבורות משועממים שמחפשים חברים חדשים בצמתים ובכיכרות …לכו לברלין או לעזאעזל חחחח
נונו
צריך להביא להם 1000 עכברים מב"ב שירוצו להם ברגלים חח
כמה זמן לאישור
נפלו בפח
כשהיינו קטנםי היינו שרים דרך משחק : "הפגנה לא חשוב על מה…"
נראה שיש אנשים שעדיין נשארו בשלב הזה.
מה שהשמאל מוכיח שהוא פשוט רוצה לעצבן בלי קשר למציאות!
התורה נצחית, עם ישראל נצחי וכל מי שנלחם נגד יצא מסכן..
העולם אינו הפקר יש מנהיג שרואה הכל, יש דין ויש דיין.
הבעיה שמדובר באנשים שלא חושבים. שיפגינו. מה הם חושבים להשיג בזה?
מקסימום עוד כמה אנשים ילכו לראות מה זה ישיבה ויכנסו ללמוד….