פועל כבן 30 נהרג היום (שני) במפעל באזור תעשייה בקרית גת. כוחות הרפואה ביצעו בו בתחילה פעולות מצילות חיים, כולל החייאה, אך לבסוף הם נאלצו לקבוע את מותו.
הדיווח למוקד 101 של מד"א התקבל בשעה 11:55. "לאחר ביצוע פעולות החייאה, חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 30 עם סימני התחשמלות", נמסר ממד"א.
פראמדיק מד"א ליאו דוכן וחובש רפואת חירום במד"א ירין בניטה סיפרו: "כשהגענו למפעל הובילו אותנו אל הפועל ששכב מחוסר הכרה לאחר שהתחשמל. הוא סבל מכוויות בגופו והיה ללא דופק וללא נשימה. התחלנו לבצע בו פעולות החייאה ממושכות שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו במקום."
עומר גבאי חובש איחוד הצלה שהשתתף בפעולות ההחייאה מסר: "נמסר לנו כי במהלך עבודתו על סולם במתחם בו מתקיימות עבודות תוספת בנייה הוא התחשמל. בסיוע חובשים נוספים וצוות ניידת טיפול נמרץ ביצענו בו פעולות החייאה בניסיון להציל את חייו. למרבה הצער בתום מאמצי ההחייאה נקבע מותו".




















