עתירה הוגשה נגד מועמדותו של אוריאל בוסו מטעם סיעת ש"ס לראשות עיריית בני ברק, עו"ד משה ליפל, תושב העיר בני ברק, הגיש את עתירה באמצעות עו"ד צבי זקס.
בעתירה נכתב: "לא ייתכן שראשי המפלגות יספסרו בתושבי בני ברק ויעשו דילים פוליטיים על גבם של התושבים. מי שאינו תושב העיר ואינו מכיר את חולייה ומכאוביה אינו יכול להיות מוצנח לצרכים פוליטיים כדי לקבל תמיכה בערים אחרות, הגיעה העת לשים סוף לסחר מכר הבזוי והנלוז שמתקיים אך ורק בערים החרדיות".
במקביל לעתירה פורסם הערב בחדשות 12 כי שר הבריאות, אוריאל בוסו, שמתמודד על ראשות עיריית בני ברק, לא באמת העתיק את מגוריו לעיר כפי שטען. על פי בדיקה שעשו גם עכשיו, 8 ימים לפני הבחירות, בוסו ממשיך לצאת לעבודה מביתו בפתח תקווה ושם גם מוצבת עמדת השמירה עליו.
זאת על אף שהחוק קובע במפורש כי מתמודד חייב להיות בעל זיקה ישירה ואקטיבית למקום שבו הוא מעוניין לכהן ולגור שם באופן קבוע. בוסו טען בתגובה כי מרכז חייו היה ונותר בעיר בני ברק, שם הוא מקיים את כל פעילותו ושם גם מופיעה כתובתו כפי שמחייב החוק. אולם משפחתו ממשיכה להתגורר בפתח תקווה והוא מגיע לבקרה בחלק מימי השבוע.
גורמים המעורבים בבחירות אומרים כי ייתכן ומדובר בעוד מהלך מחושב של יו"ר ש"ס דרעי, שמעוניין להוריד את מועמדותו של בוסו ללא גרימת אכזבה לתושבי בני ברק תומכי המפלגה. יש המוסיפים ואומרים כי מניעת התמודדותו של בוסו על ידי בית משפט תגביר את אחוזי ההצבעה לש"ס בכלל הערים.
כבר לפני כחודשיים התנועה לאיכות השלטון בישראל פנתה לשר הפנים משה ארבל והמפקח הארצי על הבחירות בדרישה לבחון את מועמדותו של שר הבריאות אוריאל בוסו לראשות עיריית בני ברק בשל חשש שמקום מגוריו הקבוע עדיין בפתח תקווה.
בתנועה למען איכות השלטון ציינו כי אין כל סימן לכך שבוסו אכן מתגורר בבני ברק כשבין היתר ושכנים הגרים ליד כתובתו החדשה טוענים כי הם מעולם לא ראו אותו מגיע למקום מגוריו החדש. יצוין כי על אף שחבר הכנסת בוסו מכהן כשר בממשלה, הרי שבמקום מגוריו החדש אין עמדת אבטחה המוצבת מחוץ לבתיהם של שרי ממשלה רבים.
"בנוסף על פי הפרסומים, בסוף השבוע האחרון ולקראת כניסת השבת, נראה חבר הכנסת בוסו יוצא מבניין מגוריו בפתח תקוה לכיוון בית הכנסת הסמוך, כאשר לצד בניין מגוריו מוצבת עמדת האבטחה ולצידם חונה הרכב הממשלתי של חה"כ בוסו…".
"מהנסיבות המתוארות לעיל", אמרו בתנועה, "עולה תמונת מצב עגומה המעלה חשש כבד כי כתובת מגוריו של מר בוסו שונתה במשרד הפנים באופן מלאכותי ומקום מגוריו הקבוע אינו נמצא בתחום העיר בני ברק אלא נותר בדירת מגוריו בפתח תקוה, ולפיכך הוא אינו זכאי להתמודד לכהונה לראשות העיר".





















חחחח כצפוי
תרגיל מסריח של דרעי לטובל הדיל עם גור&ויז'ניץ באלעד ובית שמש
גור סובלת מפרנואידם על ב"ב ודרעי הרוויח שותף פוליטי
הוא רק לא קולט ששותפיו זה מניה בקריסה ולא שווה להשקיע בהם שקל….
דרעי עושה סיבוב על תושבי בני ברק הספרדים.
מה שמעניין אותו זה הדיל עם גור
גור הביאו לו את ויז'ניץ באלעד ואת עצמם וויז'ניץ בבית שמש
בתנאי שיסיר את בוסו מההתמודדות.
גם גור השקיעו בדיל הזה
ואפילו האדמו"ר ניסה לרתום את האדמו"ר מבויאן שיסיר את המועמד שלו מההתמודדות בעמנואל לטובת גפני שהוא חסיד גור ומייצג את הספרדים בעיר. ניסיון שלא צלח.
לכל תומכי בוסו בב’’ב;
במידה ובוסו נפסל
שמים בקלפי פתק ירוק!!!
(שפירושו ’’התנגדות’’)
עד כמה שידוע לי. פתק ירוק הוא רק במידה ואין מועמד מולו. כאן יש את וידר. אז אפשר לשים פתק לבן.
ומסתבר שבוסו לא ייפסל. כי בעיקרון גם פינדרוס באלעד יכל שלא להיפסל. ומשיקולים שונים בחר להצהיר שהוא אכן לא גר באלעד.
חחחח
רק דילים של משפחת הפשע החסידית זה נחשב
משפחת הכלל חסידי שבעיני גור הם כולם פושעים…
אין לנו שום בעיה עם הכלל חסידי , אנחנו מסתדרים איתם מצוין
יש לנו בעיה עם משפחה שיש לה מפלגה ,(וגדולים שמפחד הטרור שלהם תומכים בה)
ואנחנו רוצים גדולים שמנהיגים ויש להם גם מפלגה מתחתם
כמו שתמיד הייתה אגודת ישראל
מענין שכל מקום שפורוש ראשון (ירושלים אלעד ביתר מודיעין וגם בפ"ת )לא קמה מפלגה מתחרה לאגודת ישראל
כי גור וויזניץ לא עושים מחלוקת
וכל מקום שגור ראשונים אשדוד קרית גת בית שמש רץ הפורוש והקים מפלגה מתחרה אז מי אנשי המחלוקת מי?
בני ברק המקום היחיד שגור בראש ופורוש לא הקים מפלגה מתחרה והסיבות הן היתה לו חברות אישית עם זייברט והאחרון התחנן לפניו שלא יעשה מחלוקת וסיבה נוספת שבבני ברק רבים הם בני הסיעה המרכזית ומאוחדת והחסידויות ההולכים עמם בפער ניכר על פורוש ובלז
כמה תמימים הספרדים שעדיין הולכים עם דרעי….
כסף כוח תקציבים. התושבים ???? את מי זה מעניין
פעם נחש תמיד נחש
מה שבטוח שהעכברים ניצלו
אריה דרעי,
יצאת פולטיקאי קטנטן ועלוב
לא נסלח!