מקורות מצרים מסרו היום (שני) לעיתון אלערבי אלג'דיד הפרו קטרי, שראש ה-CIA וויליאם ברנס, ביקר בחשאי בקהיר ביום שישי, ביקור שקדם לפגישתו עם ראש המוסד דוד ברנע, שבמהלכו התקיים דיון באפשרות להגיע להפוגה הומניטרית קצרה שתימשך יומיים עד ארבעה ימים. המקור ציין, שהאמריקנים לוחצים להביא להפוגה הומניטרית קצרה בתחילת חודש רמדאן.
לפי המקור, ארה"ב מפעילה לחץ ל"הפוגה הומניטרית מהירה ברמדאן", כדי שלא לפגוע ברגשות המוסלמים. דווח כי ברנס קיים דיון במצרים על נוסח שיאפשר לבטל את הדרישה הישראלית לרשימת חטופים חיים מחמאס, ולאפשר לו להכין רשימה ראשונית של החטופים שבידיו או שידוע לו גורלם.
מקור בחמאס, הגיב לידיעה ואמר שארגונו לא מתנגד להצעה להכין רשימה של החטופים הישראלים החיים שחמאס מחזיק ושגורלם ידוע, ושהקשר עם הגורמים המחזיקים בהם לא נותק. הארגון הדגיש, שחמאס פתוח למאמצים שיביאו להפסקת אש, בתנאי שיהיו רציניים ויובילו להפסקה מוחלטת של האש, חזרתם של תושבים פלסטינים לצפון הרצועה ונסיגת כוחות צה"ל מעזה.
בתוך כך, העיתון אלאח'באר הלבנוני דיווח שבכירים בישראל ביקשו מעמיתיהם ממצרים, במסגרת המגעים שמתקיימים, להוציא את מנהיג חמאס בעזה יחיא סינוואר מהרצועה – זאת כחלק מעסקה לחילופי שבויים. לידיעה אין אישור משום מקור אחר.





















אולי שממשל ביידן יפעל להתנהגות אנושית של הערבים ברמדאן שיתרכזו בתפילה ולא בלהתפרע??
מה עם רגשות היהודים בשמחת תורה 7.10
ממי אתה מצפה שיתחשבו ברגשות?! זה אירגון טרור. ואם אמריקה מצפה שנתחשב בם, אז אולי גם הם טרוריסטים עם חליפה ועניבה? נקודה למחשבה! ביידן הרי שוכח…… והוא שכח את ארוע מגדלי התאומים שגם הי בידי המוסלמים!
כדי לא לפגוע ברגשותינו חובה להרוג כל פעיל בחמאס.
בסד
כדי לא לפגוע ברגשות המוסלמים לרגל חג הראמדן המקודש יתנו לשייח הפלסטיני המסכן .להיות נשיא ארצות הברית .ולשייח הפלסטיני השני שר ההגנה האמרקאי .ולשלישי יתנו להיות מחזיק הקוד של פצצת האטום ולרביעי להיות המפקד העליון של צבא ארצות הברית ואז אולי ואולי הפלסטיניים יפסקו לשרוף דגלי ארצות הברית וךצעוק מוות לאמריקה .ימח שמם כל שונאי ישראל מלכות אדום ונשאי ישמאל .אמן כן יהיה רצון
חודש טוב ומבורך לכל בני ישראל
מה עם לא לפגוע ברגשות היהודים בפורים ולשחרר חטופים?!