מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִבַיִךְ: ארגון השמאל הקיצוני 'בצלם' מפרסם הודעה החוגגת את ההחלטה השערורייתית של בין תובע בית הדין הבינלאומי בהאג לבקש להוציא צווי מעצר נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון יואב גלנט, במקביל להוצאת צווים נגד יחיא סינוואר, מוחמד דף ואיסמעיל הנייה.
ההודעה המלאה של בצלם:
"תמה תקופת החסינות של מקבלי ההחלטות ומעצבי המדיניות הישראלית.
בקשת התובע של בית הדין הפלילי הבינ"ל בהאג להוצאת צווי מעצר נגד ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו ושר הביטחון יואב גלנט, בחשד לביצוע פשעי מלחמה בעזה מסמנת את התדרדרותה המואצת של ישראל לתהום מוסרית.
הקהילה הבינלאומית מעבירה לישראל מסר כי אינה יכולה להמשיך באותה דרך – של אלימות, הרג וחורבן – מבלי להידרש לתת את הדין על מעשיה. כך גם הבקשה לצווי המעצר נגד בכירים בחמאס על פשעי 7 באוקטובר, חשובים ומסמנים קו אדום נגד פגיעה באזרחים.
מול אלימות מתמשכת ומחריפה חובה להגיד בקול ברור: המשטר הישראלי ששולט בין הירדן לים אינו יכול ואינו רוצה לחקור את פשעיו נגד הפלסטינים. במשך עשרות שנים ישראל מתעטפת במערכת אכיפת החוק הפנימית כמנגנון טיוח שנועד למנוע ביקורת בינלאומית. "המערכת אינה חוקרת כלל את הפקודות עצמן ואת אחריותם של קובעי המדיניות ושל נותני ההוראות", נכתב בדוח ארגון בצלם "עלה התאנה של הכיבוש".
האלימות הישראלית שמופעלת כלפי פלסטינים כדי להנציח את הכיבוש והאפרטהייד היא אלימות משטרית. כך בגדה המערבית וכך ברצועת עזה ובכל מקום אחר. ההתערבות של בית המשפט הפלילי הבינלאומי, כמו גם ההחלטות של בית המשפט הבינלאומי לצדק, מהוות הזדמנות עבורנו, הציבור הישראלי, להבין את מה שהיינו צריכים להבין כבר מזמן: המשך קיומו של משטר העליונות, האלימות והדיכוי כרוך בהכרח בביצוע פשעים ובפגיעה אנושה בזכויות האדם.
אנו קוראים לקהילה הבינלאומית לפעול בדחיפות כדי להביא להפסקת אש ולעסקה לשחרור כל החטופים, כדי למנוע את המשך שפיכות הדמים והקטסטרופה האנושית וההומניטרית"





















צריך לשפוט את לפיד על חוסר השכלה בזמן שכיהן שראש הדביליזם והאינפלטיזם הבינלאומי
אני לא מבין על מה כל המהומה.
לפיד מכניס קונספירציות לכל ראשי המום ובכך חושב העריץ לקחת את הכסא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לפני שסינוואר בעצמו הורג אותו במו ידיו
למה כהנא הוצא מחוץ לחוק? כדי שהאנטישמים לא יאכלו אותנו בעולם, הוא הוצא ואנחנו קניבלים משפטיים אוכלים בשר בני ובנות ישראל כדי לרצות את הע"ז המשפטית וראו זה פלא האנטישמיות עדיין חיה וקיימת ואנחנו עדיין לא בסדר!
איכס