רומי גונן, ששבה משבי חמאס השבוע לאחר 471 ימי סבל ומכאוב משתפת הבוקר ברגשות ההודיה שלה לעם ישראל על התפילות והתקוות שלא אבדו וסייעו לה לשוב לביתה.
ברשומה שהעלתה לרשת החברתית תחת הכותרת "יש חיים לאחר המוות", כתבה החטופה ששבה אך לפני ימים מהשבי האכזרי: "רציתי לעצור ולהגיד תודה לעם ישראל, למשפחה, לחברים. התפילות והכוחות ששלחתם ליוו אותנו לאורך כל הדרך ועזרו לנו להאמין שהסיוט הזה בסוף יגמר", כתבה גונן בהתרגשות.
רומי הוסיפה וכתבה לעם ישראל: "אתם מרגשים לרמות שהלב לא מכיל ועוד יקח זמן להכיל ולהודות לכולכם".
בסיום דבריה הזכירה את אחינו ואחיותינו המצויים עדיין בשבי האויב וכתבה באמונה עזה: "צריך לזכור שיש עוד 94 חטופים שרק מתים שנציל אותם. עם ישראל חי ובעזרת השם נמשיך לקבל בשורות טובות בשבועות הקרובים".
אמה של רומי, מירב לשם גונן אמרה בהצהרה לתקשורת השבוע כי הממשלה צריכה לפעול על מנת להשיב את כל החטופות והחטופים לביתם ולחיק משפחותיהם: "אני, אימא של רומי, מישירה מבט ואומרת לממשלת ישראל – אנחנו עם ישראל, שרוצה שלום ומוכן למלחמה בעת הצורך. יש עוד 94 מאחינו ואחיותנו שאנחנו זקוקים להם. כדי לנצח את אויבנו אנחנו זקוקים להם. אז תודה לכולכם, תודה לשמחה הענקית שמתקיימת עבורנו בימים האלה. בואו ניקח נשימה ארוכה ונזכור – הניצחון האמיתי הוא חזרתם. נבחרי הציבור – הרכבת יצאה מהתחנה, ואנחנו מקווים שהיא תגיע לתחנה האחרונה – חזרה של כולם".





















שמחים בשימחתכם ומתפללים שכולם כולם בע"ה יחזירו הבייתה לחיים טובים ולשלום לעבודתו יתברך .
היא מלאכית!!
עם ישראל חי
אין על הילדים של הקב"ה
כולם מחוברים אליו בצורה הזאת או אחרת, היינו, תפילה או שבת או ברכות או איכפתיות ודאגה לשני. לכל אחד יש נשמה קדושה ומצבים כאילו גורמים לנשמות לזרוח
יהי רצון שכל החטופים יחזרו לשלום מהר ושלא ידעו ושלא נידע שום צער יותר
חבל שלא הזכירה שם שמיים
תקרא שוב
אמרה בעזרת ה