המנעולים בלשכת היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה, בבניין משרד המשפטים בתל אביב – הוחלפו במפתיע. כך פרסמו רועי ינובסקי ותמר אלמוג בכאן חדשות.
מסתבר שעובדי לשכת היועמ״שית הגיעו וגילו כי אינם יכולים להיכנס למשרדיהם. המהלך בוצע בהנחיית שר המשפטים יריב לוין.
מלשכת שר המשפטים יריב לוין נמסר בתגובה: "מדובר בטענה שהיא לא פחות מהזויה. המנעולים בלשכת השר בתל אביב אכן הוחלפו. הלשכה היא לשכתו של השר ולא של עו״ד בהרב מיארה. הניסיון שלה לעשות שימוש לא מורשה בלשכת השר הוא עוד דוגמה להתנהלות תמוהה מצד מי שכבר הודחה מתפקידה".





















פשוט הזוי.. לא להאמין.. מה יהיה הצעד הבא???
פשוט הזוי… מה יהיה הצעד הבא???
לא מבין, אז החליפו את המנעולים של "המנעולים בלשכת היועמ"שית" או "המנעולים בלשכת השר"?
יש להם שם לישכה משותפת. משרד ליד משרד
איש קטן מעשה קטנוני.בושה לכולנו.
ווס? הצוררת הזו צריכה להסתלק מהממשלה!
איייייייייייייי חזקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני נשפך מצחוק
הוא טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
יש להחרים את התקשורת השמאלנית, שמתעללת בעם ובמדינה
למה אני לא יכול להצביע בלייק או דיסלייק יש לכם בעיה באתר
זאת הלשכה של השר! ועוה"ד הזאת פוטרה מתפקידה כחוק! למרות שהעליון הדיקטטור המשפטי חושב שיוכל למנוע זאת. הי קיבלה רשות לעבוד שם כשהיתה רלוונטית.הלשכה מעולם לא היתה שלה והיא גם לא רלוונטית.אז כל יפיופי הנפש השקרנים תאכלו את הכובע.