הנתונים הרשמיים, המדברים על 1,430 הרוגים ולמעלה מ-50,000 נעדרים, אך החשש הוא שמספר הקורבנות האמיתי גבוה בהרבה. בשטח, התושבים המתוסכלים מהיעדר סיוע ממשלתי משמעותי וציוד הנדסי כבד, לקחו את גורלם בידיהם. רבים נראו כשהם חופרים בידיהם החשופות, משתמשים בפטישים ובכלים מאולתרים כדי לפנות גושי בטון, בחיפוש נואש אחר יקיריהם.
"איך אנחנו הולכים להוציא אותם משם? יש שם עדיין אנשים חיים!", זעקו תושבים שאיבדו את עולמם. עומאר רייס, תושבים סיפרו בכאב כי איבד 20 רבים מבני משפחתם באסון הכבד בעוד אחרים עדיין בגדר נעדרים.
בעוד השלטונות מדווחים על פריסת אלפי חיילים ושוטרים, תושבים מדווחים על קשיים לוגיסטיים, עומסי תנועה כבדים שחוסמים את דרכי הגישה, ומחסור קשה באספקה בסיסית. המרוץ נגד הזמן נמשך, כשהתפילות של אלו שנותרו מעל פני הקרקע מופנות אל השקט המשתרר מתחת להריסות




















