החדשות מטרידות מאוד: כוחות הביטחון איתרו השבוע שעבר רקטה מאולתרת מסוג 'קסאם' בייצור ביתי בקרבה של כמה קילמטרים בלבד מעיר החרדית מודיעין עילית, מדובר בחדשות מדאיגות במיוחד שכן זו פעם הראשונה שבה אותרה רקטה מקצועית מסוג זה שהורכבה במעבדה ביתית.
מה שעוד יותר מדאיג זה הדיווח בתקשורת כי הרקטה לא אותרה בשלבי בנייה או אחסון, אלא נתפסה לאחר שכבר שוגרה, התפרקה באוויר ונחתה על הקרקע, אמנם ברוך השם לא במקום שהם קיוו אך עצם השיגור מראה על היכולות.
יש בעייה וצריך לדבר עליה: יש מלחמה ביו"ש, אמנם לא כמו עזה אך מלחמה עקבית ומתמשכת, מידי יום נכנסים כוחות ביטחון לכפרי האזור ועושים שם בסייעתא דשמיא מה שצריך על מנת לשמור על השטח ועל כך תודתנו נתונה להם.
אך המוטיבציה קיימת, הם עדיין רוצים לרצוח אותנו לא פחות ממה שהחמאס רצה, ההבדל הוא רק בשיטות" החמאס רצח לנו שלושת אלפים בתוך יום וגרורותיו, ואילו המחבלים מיו"ש רצחו לנו יותר מכך רק פרסו את זה על פני שנים.
ועוד משהו שיש להם בשנתיים האחרונות בשפע זה זמן, מאות אלפי צעירים פלסטינאים לא עובדים יותר בישראל וחלקם הגדול לא עובדים כלל, והשעמום מביא לידי שגעון, ביידיש של העיירה היו אומרים שאסור שאם השייגעץ לא עובד אצל היהודים בהרכבת החלונות הוא עסוק בלנפץ אותם.
וכיש מוטיבציה וזמן ואין פחד ואין מה להפסיד אנחנו פוגשים את הקסאם הראשון שיוצר ביו"ש, אין ספק שעל כל אחד כזה שנורה יש עוד עשרות שלא נורו ועוד מאות שייצורם בשלב כזה או אחר.
אסור להתעלם מהקסאם הזה כאילו מדובר באיזושהי משובת נעורים, כך בדיוק זה התחיל בשדרות כאשר התייחסו בסלחנות לרקטות שלא יודעות לעשות כלום ואת הסוף כולם יודעים.
יש לנו יסוד להניח שיטפלו בכך ברצינות ולו מהטעם שמאחורי העיר מודיעין עילית שוכנים היישובים לפיד ומנורה ורעות שם מתגוררים בכירי הבכירים של מערכת הביטחון והם בוודאי לא ירצו שאיזה טיל טועה יפגע בטעות ביישוב המטופח שלהם.
כך או כך אסור להתעלם מהאיום החדש שפותח עידן חדש ויש לעשות כל הנדרש ולהתפלל לבורא עולם שישמור על עמו ישראל ועל עיר התורה בפרט.





















ר' נתן, כנראה לא קלטת איפה אנחנו חיים …
אנחנו בטבור של המזרח התיכון מוקפים באלו שהתורה (!) הגדירה אותם כ"פרא אדם" (פרא, שהוא אדם) במהות, ולא באירופה!
הערבי, גם כשיעבוד אצלך בתיקון חלונות ידאג להתקין אותו הפוך ולבסוף גם יפרוץ לך לבית, אחרי שלמד אותו היטב מבפנים….
וגם אם תתן לו עבודה ברווח הוא יחכה להזדמנות מתי הוא יוכל לחסל אותך בלי להשאיר עקבות …
כל מילה בסלע