אם לא היה פורים, היו צריכים להמציא אותו. ואם עדיין לא היו ממציאים אותו, אז השנה היו מוכרחים. עם כל המלחמה והחדשות והחששות, איך היינו מסתדרים בלי יום אחד שבו יש מצווה ואפילו חובה להיות ממש שמחים? מה יותר מחזק מאשר לסעוד יחד, לתת ולקבל משלוחי מנות, לארח ולהתארח, לשמוח ולשמח?
'נעמן', רשת חנויות כלי הבית, המטבח והמתנות המובילה בישראל, נותנת לכם סיבה טובה לחייך כבר מהיום ומגישה שפע מבצעים ייחודיים עד שושן פורים, ט"ו באדר ב'. זה הזמן להיכנס לאחד מסניפי 'נעמן' ולמצוא את מיטב הפריטים לבישול, אפייה, אירוח, הגשה או אחסון. כולם סופר איכותיים, מעוצבים ושימושיים לפורים ולכל השנה, מגדול ועד קטן – ועדיין חוסכים לכם!
- עד 60% הנחה: מבצע ענק על פריטי בישול, אפייה, אירוח ועוד, בקניית 2 פריטים ומעלה.
- קונים 1 מקבלים 3: מבצע 3=1 על מגוון סדרות כלי אוכל והגשה – ברכישת פריט תקבלו 2 פריטים נוספים במתנה. תקף בקניית 2 פריטים ומעלה.
- סיילים פורימיים: כלי הגשה דו/תלת קומתי מזכוכית ב-19.90 ₪, צלחת מחולקת מזכוכית ב-19.90 ₪, סט זכוכית קערה + 6 קעריות ב-39.90 ₪, מחבת יציקה 20 ס"מ ב-59.90 ₪, מארז תבנית קפיץ עגולה + תבנית אינגליש קייק ב-69.90 ₪, סיר עוף/חמין 6 ליטר מאמייל ב-99.90 ₪, מחבת יציקה פסים מקצועית לסטייק ב-99.90 ₪, ועוד.
- קולקציה חדשה ב-30% הנחה: בואו להתחדש לפני כולם, בהנחה על פריטי New Collection נבחרים. תקף בקניית 2 פריטים ומעלה.
- רואים 6:6 במועדון: 60% הנחה על עד 6 פריטים מהמגוון שבמבצע, רק לחברי NV – מועדון הלקוחות המשתלם של 'נעמן' ו'ורדינון'. למועדון מצטרפים בקופה והוא מעניק לכם גם 10% צבירת נקודות, 20% צבירה לאורך חודש הולדתכם, וזכאות להטבות שוות ובלעדיות.
- פרייבט שף במחיר קצוץ: ה-Private Chef המקורי של נעמן – מכשיר מקצועי לקיצוץ, פריסה וחיתוך, עכשיו ב-129.90 ₪ בלבד במקום 399.90 ₪.
- ועוד פינוקים: פריטים ב-49.90 ₪, פריטים ב-50% הנחה לרוכשים 2 ומעלה, ושלל הנחות נוספות.
המבצעים (בכפוף לתקנון ט.ל.ח) מחכים לכם בעשרות סניפי הקולקציה של 'נעמן' עד גמר המלאי או, כאמור, עד שושן פורים הבעל"ט. אתם מוזמנים להכין ולהגיש סעודות, משלוחי מנות ומתנות בכלים מכלים שונים, שיהפכו את אחד הימים הכי שמחים בלוח-השנה לשמח אפילו יותר.




















