בקרפור אומרים כי "יש גבינה צהובה במעדניה בכל הסניפים. אנחנו פותחים מבצע ענק, כבר ביום ראשון השבוע, כאשר כל הספקים סגורים למעט הגבינות שלנו".
המבצע מגיע על רקע סערה צרכנית בשוק החלב, והרשת זוכה לתהודה גדולה, כאשר היא שוברת את השוק כאמור, וקובעת את מחיר ה־1.90 ש"ח ל־100 גרם גבינה צהובה מהמקרר. המבצע החדש במעדניה מבקש להמשיך את קו התמחור האגרסיבי ולהבליט את יכולתה של קרפור להביא מוצרים איכותיים במחירים חסרי תקדים.
ברשת מעריכים כי מאות אלפי לקוחות ייהנו מהורדת המחירים, וכי המהלך ייצור לחץ נוסף על השוק כולו. ברקע עומדים יוקר המחיה, התרחבות יבוא הגבינות מאירופה והחלטת הממשלה להרחיב מכסות פטורות ממכס, כל אלה מאפשרים לקרפור להציג מבצעים שלא נראו בישראל שנים.
רשת קרפור מוכרת בסניפי המהדרין אך ורק מוצרי מזון בהכשרים מהודרים, כולל עשרות מוצרי מותג הבית של "קרפור" שנושאים בגאווה את ההכשרים המהודרים ביותר הקיימים היום. למרות ההכשר המהודר, המוצרים, חשוב לציין, נמכרים במחירים זהים למוצרי קרפור מקבילים בכשרות רגילה.
היתרון הענק של הרשת, בת יותר מ-16 אלף סניפים ברחבי העולם. מאפשרת להנהלת הרשת לבחור את הטוב ביותר. לא את הטוב ביותר, את המצויין ביותר – ובמחיר הטוב ביותר בשל כוח הקניה הענק שלה.





















תנו פרנסה ליהודים ולא לרשת של גויים שפתחה סניפים גם בארץ הקודש מוכרת מוצרים במחירים יקרים.
למה לא מצויין של איזו חברה הגבינה הצהובה?
כי זה לא של תנובה!!!
אלא של חברת מחוץ לארץ עם הדפס של כשרות.
הכל חרטא!!!