בצל המתיחות מול נתניהו, חבר הכנסת מהליכוד דודי אמסלם התראיין הבוקר (שלישי) לשרון גל ברדיו 'גלי ישראל' וטען כי שוקל לעיתים לפרוש. בהמשך דיבר על נתניהו וסיפר על ניסיונות מצד ראש הממשלה לשעבר לטרפד הצעות שלו כנגד מערכת המשפט.
"לא באתי לכנסת כדי לקבל רכב ושני עוזרים, יש את עם ישראל וחייבים לבצע שינוי. מה שהיה עד היום – לא יכול להמשיך", אמר: "אם אנחנו רוצים להיות 'חלביים' כדי לקבל עוד מנדט שניים בקצה – אני לא בעמדה הזו. אנחנו צריכים להביא את האג׳נדה שלנו בצורה ברורה ואני מאמין שרוב הציבור הימני זה מה שחשוב לו".
לדבריו, "זה התפקיד המרכזי של הממשלה שלנו (לעתיד), אנחנו חייבים לעשות במערכת המשפט סדר. מי היה בשלטון 12 שנה? אנחנו! על מי אנחנו מלינים? רק על עצמנו. אתן לך דוגמא: כשהייתי יו"ר הקואליציה הגשתי הצעת חוק בנושא המשפטי ומי פעל מולי כדי שאוריד את זה? נתניהו. לא רציתי לעשות בזמנו רעש. מי ביקש ממני להוריד את רעיון החוק הצרפתי? נתניהו!".
"זה נכון מה שאמר אהרון ברק, הוא נלחם בחירוף נפש עבור מערכת המשפט והמערכת רמסה אותו. כשאתה מגלה סימני חולשה מולם… איך אני תמיד אומר: כשאתה פוגש כלב ואתה מראה לו סימני פחד – הוא נהיה תוקפני אליך".
לבסוף הודה חבר הכנסת כי "מעת לעת אני מבין שהפוליטיקה זה מסע קשה וכפוי טובה. הרבה פעמים עובר לי בראש לפרוש. אני רואה תמונה מאד ברורה, יש אנשים שמסיבות פוליטיות לא הולכים על התמונה הזו למרות שהם רואים אותה. תשאל את נתניהו עצמו – באתי אליו כשבנט היה בחוץ. אמרתי לו שאני לא רוצה להיות שר, מספיק לי ח"כ. לא נמצא בפוליטיקה בשביל ג'וב. אני נהיה חולה ממה שקורה כאן".




















