בעקבות מחאה שצפויה להתקיים מחר (שני) בירושלים נגד הרפרומה המשפטית אותה מקדם שר המשפטים יריב לוין, המשטרה מודיעה כבר הערב (ראשון) על שינויים בהסדרי תנועת כלי רכב החל משעות הבוקר וחסימת הרחובות
רשימת החסימות: רחוב אליעזר קפלן ייחסם בקטע בין רחוב דרך רופין (כיכר השעון) ועד כיכר אגרנט (שד׳ רבין). רחוב רוטשילד ייחסם בקטע בין שד׳ יצחק רבין ועד משכן הכנסת. רחוב הנשיא השישי ייחסם בקטע בין שד׳ רבין ועד צומת הרחובות מבקר המדינה – העלייה. רחוב רופין ייחסם בקטע בין צומת הרחובות הזז-בן צבי ועד צומת הרחובות וולפסון-לורך נתנאל.
אמש המשטרה אישרה למפגינים בתל אביב, לראשונה, לחסום באופן רשמי את נתיבי איילון. בהודעה של מארגני ההפגנה, על שלל מוקדיה, נטען כי כ-250 אלף איש יצאו להפגין כנגד הרפורמה המשפטית. המשטרה עדכנה על מפת החסימות המלאה של הכבישים בתל אביב, בעקבות ההפגנה.
מארגני ההפגנה מסרו כי "קרוב לרבע מיליון אזרחים ואזרחיות יצאו להפגין הערב נגד הדיקטטורה, מתוכם 145 אלף בתל אביב. עם ישראל קם על הרגלים, יצא להפגין, חסם את איילון – ובשני הקרוב נשבות ונעצור את המדינה. ישראל לא תהיה דיקטטורה, לא נהיה לאיראן ולא להונגריה. ההתנגדות הגדולה בתולדות המדינה לא תעצור בדרך להבטחת הדמוקרטיה הישראלית. נתראה בשני בירושלים".




















