גל הטרור המדמם: ליאו די, בעלה של לוסי ואביהן של מאיה ורינה הי"ד, שנרצחו בפיגוע בבקעת הירדן, מספר הערב (שני) לאחר שבביה"ח נאלצו לקבוע את מותה של רעייתו, על הכאב העצום שחש לאחר שאיבד שלושה בני משפחה קרובים. ליאו סיפר עובדה מצמררת מזמן הפיגוע, ופנה בכאב למחבל כאשר הוא שואל: "למה עשית את זה? למה רצחת את המשפחה שלי?".
"משפחה של 7 הפכה למשפחה של 4. שמעתי על הירי, התקשרתי לשלושתן והן לא ענו. ראיתי ברשת החברתית תמונה של האוטו והמזוודות המוכתמות בדם, שהיו בוודאות שלנו – ונסעתי לזירה כמו משוגע", סיפר ליאו די, בעלה של לוסי ואביהן של מאיה ורינה הי"ד שנרצחו בפיגוע בבקעת הירדן, בהצהרה לתקשורת שקיים הערב לאחר הבשורה המרה.
"ראיתי שהייתה לי שיחה שלא נענתה ממאיה והעובדה שהיא התקשרה אליי בזמן התקיפה ולא עניתי תרדוף אותי", הוסיף. ליאו יצא בקריאה, כי "אף פעם לא נקבל טרוריזם כלגיטימי או נאשים את הקורבנות, טרור זה תמיד רע. פונה לתקשורת העולמית – תראו לי את הצבע האמיתי שלכם. האם משפחתי באמת מאיימת על שלום עולמי? האם מעשה כזה מוצדק? קדימה תתעוררו".
ליאו פנה בדבריו במסיבת העיתונאים למחבל: "מה יצא לך מזה? איזה ערכים אתה מעביר לילדים שלך כשרצחת את המשפחה שלי? אתה רוע טהור". הלווייתה של האם לוסי (לאה) די הי"ד תתקיים מחר בצהריים בבית העלמין בכפר עציון, כאשר היא תיטמן מחר לצד בנותיה.





















האם הוא מודע לדעת ההלכה לענין תרומת איברים? הקב"ה ירפא את שיברם!
סביר להניח שהתייעץ בפוסק הלכה המקובל עליו. וה' ירחם על כל עם ישראל.
ככל שידוע לי הבעיה היא רק בלב – שחייבים להוציא כשהבנאדם עוד בחיים, בשאר האיברים לא ידוע לי על בעיה, אני טועה?
נורא ועצוב. יהי רצון שהשי"ת ישקיף ממרום ויראה בענינו, וירחם עלינו.
יש קהלים דתיים שתורמים
יהודים יקרים, אל תחשבו פעמיים, תמגנו את המכוניות שלכם – עד שיחסלו את הטרור…
מדובר בפיקוח נפש!