צילום: תיעוד מבצעי מד"א
הקטל בכבישים: תאונת דרכים קשה התרחשה הערב (רביעי) בכביש 334, סמוך לקיבוץ דורות שבדרום הארץ. התאונה התרחשה בין שני רכבים שהתנגשו זה בזה, כאשר אחד הרכבים עלה באש והנהג בפנים נלכד ונהרג. כוחות ההצלה נאלצו לקבוע את מותו בזירה, והעניקו טיפול רפואי לשני פצועים, אחד מהם במצב קשה והשני במצב בינוני, כאשר בהמשך פונו לבית החולים.
מדוברות מד"א נמסר עדכון על התאונה הקשה: "בהמשך לתאונה בכביש 334 סמוך לדורות. חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 60 ומפנים לבי"ח סורוקה 2 פצועים, בהם: 1 קשה, גבר בן 20 עם חבלת רב מערכתית במסוק מד"א-הצלה אייר ו-1 בינוני, גבר כבן 25 עם חבלות בראש ובגפיים בניידת טיפול נמרץ של מד"א".
חובש רפואת חירום במד"א גל צלח סיפר: "כשהגענו למקום ראינו רכב שעולה באש ובסמוך אליו רכב הפוך על חלקו הקדמי ורכב נוסף עם פגיעות פח קלות. גבר כבן 60 נלכד ברכב שהיה על חלקו הקדמי כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה. הוא היה ללא דופק וללא נשימה ולאחר פעולות חילוץ נאלצנו לקבוע את מותו. 2 פצועים שנפצעו באורח קשה ובינוני שכבו על הכביש כשהם בהכרה, הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם לבית החולים כשאחד מהם מפונה במסוק מד"א-הצלה אייר, והשני בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים. נוסעי הרכב השלישי לא נזקקו לטיפול רפואי".
מדוברות המשטרה (אגף התנועה) נמסר עדכון על חסימת הכביש בשני הכיוונים, בעקבות התאונה הקשה בכביש 334. "נחסם לתנועה כביש 334 מצומת איבים לצומת רוחמה בשני הכיוונים בעקבות תאונה מטופלת", נכתב בהודעת דוברות המשטרה, על התאונה הקשה. לסיום ציינו בדוברות המשטרה, כי "שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום ומכוונים את התנועה".





















ה' ירחם
השם ישמור! נראה מחריד!