אזעקות הופעלו הבוקר סמוך לשעה 08:05 בגליל העליון, בקריית ים, קריית מוצקין, בעכו ובעין המפרץ.
דובר צה"ל עדכן: בהמשך להתרעות שהופעלו במרחבי המפרץ והגליל העליון, זוהו כעשרה שיגורים שחצו משטח לבנון, חלקם יורטו על ידי חיל האוויר והשאר נפלו בשטחים פתוחים.
מדוברות מד"א נמסר כי בהמשך לאזעקות שנשמעו בדקות האחרונות בצפון הארץ, בשלב זה לא התקבלו קריאות במוקד 101 של מגן דוד אדום לא על נפילות ולא על נפגעים. עדכון בהמשך במידת הצורך.
מוקדם יותר עדכן דובר צה"ל כי "לפני זמן קצר, יורטה מטרה אווירית חשודה שנעה מכיוון לבנון על ידי חיל האוויר. המטרה לא חצתה לשטח הארץ".
בהמשך להתרעות שהופעלו בשעות 07:26-07:29, במרחב הגליל העליון והגליל המערבי, זוהו כחמישה שיגורים שחצו מלבנון ונפלו בשטחים פתוחים.
עוד קודם לכן עדכן דובר צה"ל כי בהמשך להתרעות שהופעלו בשעות 6:20-6:29 במרחב דרום הגולן, זוהתה מטרה אווירית חשודה שחצתה מכיוון מזרח. לא זוהו נפילות ולא התקבלו דיווחים על נזק או נפגעים, האירוע הסתיים. בצה"ל מעריכים כי הכטב"ם התרסק ונפל בשטח פתוח. הוא לא יורט לאחר מספר דקות הוא נעלם מהמסכים וההנחה היא כי הוא נפל.




















