על רקע רצף הפיצוצים באוטובוסים ומטענים שאותרו בשעות האחרונות בבית ים ובחולון, מפקד מחוז תל אביב הצהיר רשמית כי עד עכשיו אותרו חמישה מטענים, שלושה מהם התפוצצו בתוך האוטובוסים ושניים נוטרלו על ידי המשטרה.
המפקד הוסיף והסביר כי שעון העצר של המטענים ככל הנראה לא היה תקין, וזו הסיבה שהם התפוצצו מוקדם מהצפוי כשהם היו ריקים בחניון.
כשנשאל כיצד האירוע לא נמנע מראש, השיב המפקד כי זה לא התפקיד שלו. ״צריכים לעשות סדר בתפקידים – הצבא מונע כניסה, שב״כ מונע פיגועים ומשטרה מטפלת כשהם קורים״ הבהיר מפקד המשטרה.
בנוסף בעקבות האירועים נמסר מלשכת ראש הממשלה כי נתניהו מקבל עדכונים שוטפים ממזכירו הצבאי על אירוע המטענים בגוש דן, ויקיים בעוד זמן קצר הערכת מצב ביטחונית.





















*הודעה להפצה מיידית*
אם השב"כ לא הצליח לעלות על האירוע. סימן שהוא נרקם מזמן והועלה בדקות האחרונות עם האנשים הרלוונטים. שזמינים לכניסה וגישה ישירה לאוטובוסים בלי לעורר חשד.
*שמישהו יבדוק את הנהגים והמנקים הערבים ימצא את התשובה*
חשוב להפיץ ברשתות
השב"כ כרגע עסוק בדברים יותר חשובים
(בירור שחיתות בלשכה מסוימת וידועה)
אם כך אולי זה אפילו אשמת …..
שבגללו אין מספיק צוות
איך אתה מעז לכפור בעמית איסמן שאמר שזה הדבר הכי חשוב כרגע במדינת ישראל?!!
יש כ"כ הרבה נהגים ערבים
אין בהם אמונה