מרכיבים:
10 תפו"א קטנים עם הקליפה חצויים לשניים
2 בטטות פרוסות לעובי 1 ס"מ
צרור עלי בזיליקום
2 שיני שום
חצי כוס שמן זית איכותי
תבלין קייג'ון
סילאן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הכנה:
1 בקערה מניחים את הירקות
2 במוט בלנדר טוחנים את הבזיליקום עם השום והשמן זית לשמן חלק ושופכים על הירקות ומערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים
3 מתבלים מעט בסילאן ובקייג'ון ובמלח ופלפל ומחממים תנור ל200 מעלות
4 אופים 40 דקות ללא כיסוי ומגישים חם
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן