מרכיבים:
חבילת בשקוטים
כף גדושה קפה
250 מל מים רותחים
לקרם וניל :
250 מ”ל שמנת צמחית
2 כפות פודניג וניל
3 כפות ממרח לוטוס
לקרם שוקולד:
250 גרם שוקולד מריר
250 מ”ל שמנת צמחית
קקאו
קרוקנט אגוזי לוז
הכנה:
1 לקרם וניל מקציפים את הקצפת יחד עם הפודניג וניל למרקם יוגורט,
מוסיפים את הלוטוס ומערבבים בעדינות
2 בקערה קטנה ממיסים את הקפה עם המים הרותחים, טובלים את הביסקוטים ומניחים אחד ליד השני בתבנית עוגה בינונית
3 שופכים את הקרם וניל על הבישקוטים לשכבה אחידה
4 ממיסים בסיר את השוקולד עם השמנת לקרם חלק ושופכים על הקרם וניל לשכבה אחידה
5 מנפים קקאו מעל השוקולד ומפזרים מעט קרוקנט אגוזי לוז ,מכסים ושומרים בהקפאה ואחרי 3 שעות לפחות, פורסים למנות ומגישים
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן