מרכיבים:
קילו וחצי אסאדו ללא עצם
3 בצלים פרוסים לרבעים
2 גזרים חתוכים
1 שורש סלרי
גבעול סלרי
5 שיני שום
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות יין קברנה
חצי כוס דבש
רבע כוס שמן זית
ליטר מים רותחים
הכנה:
1 מחממים סיר סוטאז’ עם מעט שמן וצורבים את הבשר טוב מכל הכיוונים לסגירה מלאה
2 שופכים על הבשר את היין ומוסיפים את הירקות
3 מתבלים בדבש מלח ופלפל ומוסיפים מים רותחים ומבשלים 5 שעות על אש נמוכה. אחרי 4 שעות בודקים שלא חסר נוזלים במידה וכן אז להוסיף עוד כוס מים רותחים.
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן
נראה מזעזע…
נראה ממש מעולה!! נראה עסיסי וביתי!!!
נראה מדהים.5 שעות על הגז??? כמה יעלה בחשבון גז?
הגז יעלה לפי החברה בה הנך מנוי
אין כמו בישול איטי
המאכלים הטובים בעולם זה אלו שנעשו בבישול איטי
ניסיתי ניסי ויצא דליקטס
נשמע טוב!! מישהו יודע איזה מס’ זה אסאדו?
מס 9