מחר: נשות כלל ישראל תשתתפנה בכינוסי 'תורת אמך' ב'ארנה' ובכמאה מוקדים ברחבי הארץ

רשכבה"ג מרן רה"י הגרי"ג אדלשטיין: "ובוודאי דבר חשוב ונחוץ מה שבאים ליטהר ולהתחזק לעמוד בפני נסיונות הזמן" • מרן הגר"ד לנדו ומרן הגרמ"ה הירש: "הכינוס הגדול "תורת אמך" נוגע לכל בית בדברים הנוגעים ליסוד קיומנו"

כתבות נוספות בנושא:

מחר, שבוע בדיוק לפני התקדש יום הדין, יתכנסו כמאה אלף נשים למעמדי "תורת אמך" לחיזוק ותפילה לקראת יום הדין ולהצלחה בחינוך הבנים והבנות נוכח אתגרי התקופה. המעמד המרכזי ייערך בהיכלי 'ארנה' בירושלים ובכמאה מוקדים נוספים ברחבי הארץ, כאשר כולם יחד יתאחדו באותה שעה לקדש ולהגדיל את שמו יתברך בעולם.

בכינוסים ישודר מעמד תפילה וחיזוק מיוחד שנערך בקבר רחל אימנו, שבמרכזו משא חיזוק נדיר ומרגש מאת הגה"צ רבי אלימלך בידרמן שליט"א, שהעלה על נס את כוחה של האם היהודיה להתמודדות ומתן כוח לדור כולו להתמודדות עם אתגרי התקופה.

כזכור, במהלך השבוע שעבר, רשכבה"ג מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין שליט"א  התבטא באופן מיוחד בנוגע לחשיבות ההשתתפות במעמד ואמר כי: "כמה שיש יותר משתתפים בכינוס, זה משפיע יותר על כל הציבור". מרן רה"י אמר לרבני המשלחת בזה"ל: "כל חיזוק ברוחניות זה זכויות עצומות, אפילו משהו חיזוק נותן זכויות עצומות, ולהגיע לכינוס זה נותן חיזוק לכל הציבור. מה שיש יותר משתתפים בכינוס, זה משפיע יותר על כל הציבור, ומשפיע גם על מי שלא באה, זה מחזק את כל הציבור".

"ובוודאי דבר חשוב ונחוץ מה שבאים ליטהר ולהתחזק לעמוד בפני נסיונות הזמן. זכות החיזוק תעמוד לכל הנאספים שיזכו לחיים טובים ומאושרים ולרוב נחת דקדושה מכל צאצאיהם, ולכתיבה וחתימה טובה הם עם כל בני המשפחה"

לקראת המעמד מרן הגר"ד לנדו שליט"א ומרן הגרמ"ה הירש שליט"א פרסמו מכתב על דבר חובת השעה להשתתף בכינוס. "הכינוס הגדול "תורת אמך" נוגע לכל בית בדברים הנוגעים ליסוד קיומנו, ומוטלת על כל או"א חובה קדושה להשתתף עם הציבור בתיקון הדברים הטעונים חיזוק, ויזכו כולם לכתיבה וחתימה טובה ולרוב נחת מכל צאצאיהם".

כ"ק מרן אדמו"ר מבעלזא שליט"א אמר לקראת הכינוס "זה דבר גדול, שיוכלו לפעול הרבה ושיהיה בהצלחה רבה".

כ"ק מרן אדמו"ר מצאנז שליט"א אמר דברי חיזוק מיוחדים לקראת הכינוס: "אין לך הכנה גדולה וראויה לקראת ימי הדין והמשפט, ואין לך מליצת זכות נשגבה על כלל ישראל, יותר מאשר ההתעוררות הגדולה להתכנס יחד נשות ישראל הכשרות מתוך רצון ומטרה להתחזק ולפעול יחד בעצה ובחכמה כנגד פגעי הטכנולוגיה המאיימים על כרם בית ישראל רח"ל.

"ימי הרחמים והסליחות הם זמן מסוגל להתחזק בדברים הטעונים חיזוק, וזו חובת השעה להעמדת בית יהודי על תילו שמור מפני פגעי וניסיונות הזמן. הכינוס יתקיים בפרשה שקוראים בה "אתם נצבים היום כולכם לפני ה' אלקיכם… נשיכם… לעברך בברית ה' אלקיך… למען הקים אותך היום לו לעם והוא יהיה לך לאלקים". ההתחזקות של כל חלק מעם ישראל, אנשים נשים וטף, הוא חטיבה אחת של להיות עם לה' ושהוא ית"ש יהיה לנו לאלקים".

"כל המשתתפות בוודאי יזכו לברכה מיוחדת מן השמים שבניהם ובנותיהם ילכו בדרך הישר, לכתיבה וחתימה טובה למען ייטב להם כל הימים, אכי"ר".

מרן זקן מועצת חכמי התורה הגר"ש בעדני שליט"א אמר לפני הכינוס. "כל המשתתפות בכינוס הנשים הגדול ומתחזקות בשמירה על הבית היהודי יהא להן לזכות גדולה ליום הדין ויראו רוב נחת מכל צאצאיהם, ובודאי יש בזה עילוי נשמה למרן חכם שלום זצוק"ל שעורר תמיד על דברים אלו".

בימים האחרונים פרסמו מאות רבנים מכלל קהילות הקודש בא"י קריאה נרגשת לציבור הנשים להשתתף במעמדים. בין היתר פרסמו קריאות קודש ע"י רבני ירושלים, רבני בני ברק, רבני מודיעין עילית, רבני הצפון, רבני הדרום, רבני בית שמש, רבני רחובות ועוד.

במרכז הכינוס שנערך בהובלת מרכז ההסברה שע"י וועידת הרבנים לביצור חומת הדת, מעמד מיוחד בהשתתפות גדולי ישראל שליט"א ומעמד תפילה וקבלת עול מלכות שמיים להעתיר בתפילה ובתחנונים לשנה טובה ומבורכת ותפילה על הילדים שילכו בדרך ישר למען ייטב להם כל הימים. בכינוס תוצג מצגת חינוכית מיוחדת ומושקעת ונדירה שבימים אלו מסיימים את הכנתה, וכן שיר מיוחד ומרגש שייחשף לראשונה במעמד, שירה מרגשת ודברי חיזוק לקראת הימים הנוראים ופאנלים חינוכיים למתן כלים להתמודדות עם אתגרי התקופה.

ניתן לקבל מידע ולרכוש כרטיסים במוקד 'תורת אמך' 02-3132233

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

2 תגובות
הכי מדורגות
חדשות ביותר ישנות ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות

מי עומד מאחורי זה???

כל מי שכתוב במלל .
חובת השעה

כתבות חדשות באתר

לראות בעיניים איך עץ הופך לארון קודש מפואר: סיור מאחורי הקלעים של אימפריית הריהוט מהצפון
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
נתניהו על איומי ארדואן: "למדנו מהעבר לקחת איומי השמדה ברצינות"
חוסל המחבל שהרג את סרן דוד חזות הי"ד בדרום לבנון
אחרי אלפי פגישות ו-336 זוגות מאורסים: 'השדכן' מסדר אתכם גם עם נדוניה
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
סמוטריץ': "בזכות ההתעקשות שלי - כל החטופים שבו"
נוסח החוק החדש נחשף: הקפאת מעצרי תלמידי ישיבות לצד פיקוח חסר תקדים
כשמדובר בבריאות, בוחרים במומחים. אז למה שבכסף זה יהיה אחרת?
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
הקרב על לבנון: כך מתחלקים מוקדי הכוח בעקבות ההסכם עם ישראל
קנה אבטיח: אזרח ישראלי הותקף ונשדד לאחר שנכנס לקלקיליה לצורך קניות
החופש המושלם: איך לבחור את הצימר המדויק לחופשה הבאה שלכם?
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
הרמטכ"ל: הישגי צה"ל הם שהובילו להסכם עם לבנון
מסתערבי מג"ב עצרו שלושה חשודים בשכם, בהם שני פעילי חמאס

הכתבות המעניינות ביותר

יותר מורכב מאירן: "רעידת אדמה בישראל קרובים לזה מאי פעם''
לקראת הילולת "אור החיים": היערכות שיא וגשרים חדשים למניעת חילול קברים בהר הזיתים
אגד מתרחבת באירופה: זכתה במכרז הענק להפעלת אוטובוסים חשמליים בווילנה
שתי חברות תעופה זרות בדרך חזרה לישראל באוגוסט
המאבק בליכוד מחריף: נתניהו דורש יותר שריונים לרשימה
הפתרון המפתיע לפקקים? ישראל נערכת למהפכת הרחפנים
אסון בצרפת: 11 נהרגו בהתרסקות מטוס צניחה חופשית
הממשלה אישרה: תוכנית אסטרטגית לחיזוק הדרום וחבל אילות
שר החוץ של דרום סודן בביקור בכותל: "הבטחת האלוקים לעם היהודי נצחית"
וואטסאפ

חדש באתר

.
נתניהו על איומי ארדואן: "למדנו מהעבר לקחת איומי השמדה ברצינות"
MIDEAST ISRAEL LEBANON
חוסל המחבל שהרג את סרן דוד חזות הי"ד בדרום לבנון
35294_1a-פקשוט-יחץ_jdn
הגיפט קארד של ישראל: מעל 300,000 חנויות ו-50 ₪ במתנה עם 'קשקאש'
.
סמוטריץ': "בזכות ההתעקשות שלי - כל החטופים שבו"

המיוחדים

צילום מסך 2026-06-18 022446
הרבי מליובאוויטש עצר אותי ושאל שאלה ששינתה את חיי | ראיון מרתק
WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
WhatsApp Image 2026-06-08 at 10.08
רעידת אדמה משפטית: בוגרת הפרקליטות יוצאת למאבק נגד סנקציות הדיור - ומאיימת בבג"ץ
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים

גלריות

מסיבת סידור בת''ת כח התורה קריית הרצוג צילום י
מסיבת סידור בת"ת 'כח התורה' קריית הרצוג בני ברק
מעמד רב רושם לסיום מבצע תורה בתלמוד תורה חדר מנחם בבירת רוסיה-3-001 (38)
מעמד רב רושם לסיום מבצע תורה בתלמוד תורה חדר מנחם בבירת רוסיה
אירוסין ספינקא טוורסקי טוורסקי צילום שוקי לרר (36)
שמחת אירוסי נכדת האדמו"ר מספינקא • גלריה
חתונה זידיטשוב – נדבורנא חיפה - ספינקא י-ם -קאסאן צילום א
שמחת בית זידיטשוב – נדבורנא חיפה - ספינקא י-ם - קאסאן

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם אֶחָד • כותרות העיתונים – י"ג בתמוז ה’תשפ”ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם אֶחָד • כותרות העיתונים – י"ג בתמוז ה’תשפ”ו

ברוכים הבאים!

לגלישה באתר נקי מפרסומות קופצות ובאנרים, היכנסו באמצעות חשבון הגוגל שלכם.

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture