יש אנשים שיודעים להעריך מצוות, שמרגישים החמצה אם חלילה פספסו הזדמנות להשתתף בדבר גדול ולקחת חלק בקיומה של מצווה חשובה. לאנשים אלו מיועדות השורות הבאות!
במהלך החודש האחרון התנהל פרויקט אדיר של צדקה וחסד – פרויקט השאתם של 102 יתומים ויתומות שהתחתנו בחודש כסלו. הערב יתקיימו החתונות האחרונות לחודש זה, ומי שלא רוצה להחמיץ את המצווה הגדולה, עדיין יכול להצטרף ולקחת חלק בפרויקט העצום הזה.
הפרויקט הזה, התנהל כל כולו תחת חסותו של מרן גדול המשפיעים בכל הזמנים, הגאון הצדיק רבי אלימלך בידרמן שליט"א, שבפעם הראשונה בהיסטוריה הוציא מפיו הבטחה מפורשת למי שיתרום תרומה סמלית לטובת השאתם של 102 היתומים והיתומות, המתחתנים בחודש כסלו, וזקוקים לעזרה כספית דחופה.
מרן שליט"א, אשר פרש את חסותו על הקרן הייעודית למען היתומים המתחתנים בחודש כסלו, פונה לציבור בבקשה לסייע ולתרום כל אחד כפי יכולתו ולהשתדל לתת תרומה של 1,020 שקלים ל-102 היתומים – עשרה שקלים בלבד לכל אחד ואחד מהיתומים המתחתנים בחודש זה.
לתרומה וקבלת הברכה: "יזכה בוודאי לישועות בקרוב" הקליקו כאן>>>
"זה אני מבקש? התורה מבקשת!", אומר רבי אלימלך, "הדבר היחיד שהתורה אומרת ובחנוני נא בזאת אמר ה' צבקות, הדבר היחיד שבו מותר לנסות את הקב"ה, הדבר היחיד! (במצוות צדקה, שהקב"ה הבטיח למי שיעשה צדקה) "אם לא אפתח לכם את ארובות השמים והריקותי לכם ברכה עד בלי די".
לסיום מצהיר הגר"א בידרמן ומבטיח בכח התורה הקדושה: "מי שייתן 1,020 שקל, עשרה שקלים לכל יתום, תהיה לו ישועה גדולה בקרוב!".
מרן שליט"א מבקש מהציבור בכל לשון של בקשה, אנא הירתמו! כל אחד ייתן עשרה שקלים לכל יתום, סכום לא גדול מאוד, שכמובן מצטבר יחד לסכום משמעותי של 1020 שקלים – אבל השקלים הללו בכוחם לבנות 102 בתים בישראל, ולקיים 102 עולמות של יתומים ויתומות שידעו עוני ומחסור, וכעת מתחילים פרק חדש בחייהם, פרק שבו הם יוצאים מחיי היתמות ומקימים את הקן המשפחתי החדש שלהם.
השעות נוקפות, הדקות עוברות ביעף, חודש כסלו מגיע לסיומו, ורק מי שזוכה להיות 'חכם לב' יקיים את הפסוק 'חכם לב יקח מצוות' ולא יאפשר לעצמו להחמיץ כזאת מצווה עצומה וכזאת ברכה מופלאה.
לתרומה וקבלת הברכה: "יזכה בוודאי לישועות בקרוב" הקליקו כאן>>>




















