הראשון לציון ורבה של ירושלים, הרב שלמה משה עמאר, נשא דברים ברורים על תקופת אחרית הימים במעמד מצומצם ומרגש שהתקיים בירושלים. "ברור, בוודאי, לפי כל הדעות, אנחנו קרובים מאוד לביאת המשיח. אנחנו בימות המשיח. זו לא שאלה ולא ספק", הצהיר הרב עמאר.
דבריו המלאים של הראשון לציון:
הדברים נאמרו במהלך אירוע קביעת מזוזות שנערך לרגל פתיחת משכנו של ארגון 'בנים אתם-גנטיקה והלכה', הפועל לקידום מענה הלכתי-רפואי לזוגות המתמודדים עם אתגרי פוריות.
בהמשך דבריו הזכיר הראשון לציון את דברי מרן הגאון רבי חיים קנייבסקי זצ"ל ואת עמדתו בנושא. "מרן הרב חיים קנייבסקי זצ"ל דיבר לא פחות, ואולי אפילו יותר מהם", אמר, בהתייחסו לדברי הצדיק הבבא סאלי ולחכמי חב"ד שדיברו רבות על נושא המשיח.
"שמעתי סיפורים מאנשים גדולים שהוא אמר להם: איך אתם נוסעים לחו"ל? הוא כבר פה!" סיפר הרב עמאר.
הרב עמאר הדגיש כי אין מדובר ברמזים עמומים: "אלו דברים נחרצים. לא פוליטיקה ולא מדיניות אלא גאולה ממש. אנחנו בעיצומם של חבלי משיח, וזה קרוב מאוד. זה ברור כשמש".





















כדאי שתקראו את הספר עדולם שנמכר בחנויות ספרי קודש ובע"ה תבינו את כל נושא זה.