אברהם מזרחי יצא מביתו ב-24 במאי 2026 ומאז נעלמו עקבותיו. עם קבלת הדיווח על היעדרותו, פתחה יחידת הכלבנים לישראל (יכ"ל) במבצע חיפושים נרחב, תוך שיתוף פעולה הדוק עם משטרת ישראל.
הבוקר, לאחר מאמצים ממושכים, אותר מזרחי בתא שטח מורכב ומאתגר במיוחד בחיפה, כשהוא ללא רוח חיים.
מפקד יכ"ל, יקותיאל (מייק) בן יעקב, שיבח את מסירותם של המתנדבים שהביאו לסיום הפרשה הכאובה: "למרות הצער והכאב על הסוף העצוב, יש להודות על כך שזכינו להגיע אל הנעדר ולהביאו לקבר ישראל. במקום שבו נמצא, קשה להאמין שהיה מתגלה אלמלא התושייה והדבקות במטרה של יהונתן ואבי, מתנדבי היחידה – אנשי שטח מסורים, מנוסים ומקצוענים".
עוד הוסיף בן יעקב: "אין ספק שהדבר נעשה בסייעתא דשמיא. זכויות המאתרים, יחד עם זכותו של הנעדר ומשפחתו, הובילו לאיתור המורכב והמרשים. אנו מבקשים לחזק את ידי המשפחה בשעתם הקשה".
ביחידת הכלבנים ציינו כי החיפושים נוהלו בתיאום מלא עם סגל הפיקוד של תחנת חיפה במשטרת ישראל, שהעניקו רוח גבית למאמצי האיתור לאורך כל הדרך.
יחידת הכלבנים לישראל משתתפת בצערה העמוק של המשפחה. יהי זכרו ברוך.





















ואיפה הוא נמצא? מה זה תא שטח.. מילים מילים. למה לא לכתוב במילים פשוטות היכן נמצא? סוד צבאי??