תאונת דרכים קשה התרחשה לפנות בוקר (ראשון) ברחוב שמואל הנביא בירושלים. הולכת רגל כבת 75נפגעה ממיניבוס שנסע בכביש.חובשים ופראמדיקים העניקו לפצועה טיפול רפואי ופינו אותה להמשך טיפול בבית החולים שערי צדק בעיר כשמצבה מוגדר קשה, והיא מחוסרת הכרה, עם חבלת ראש.
חובש בכיר במד"א ישראל נוימן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו אישה כבת 75 שוכבת על הכביש עם פגיעת ראש קשה. סיפרו לנו שהיא נפגעה ממיניבוס, התחלנו מיד בהענקת טיפול רפואי מתקדם ופינינו אותה לבית החולים כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלת ראש קשה".
אריאל דריי ואורי דיוויס חובשי איחוד הצלה מסרו: "הענקנו סיוע ראשוני בזירה להולכת הרגל שסבלה מפגיעת ראש קשה כתוצאה מפגיעת מיניבוס. לאחר הסיוע הראשוני בזירה היא פונתה לבית החולים במצב קשה".
פראמדיק 'צוות הצלה' נפתלי סופר וחובשי רפואת חירום פיני קריגר ויענקי פרוכטר מוסיפים: "כשהגענו למקום ראינו הולכת רגל, אישה כבת 75 מוטלת על הכביש מחוסרת הכרה עם חבלת ראש קשה לאחר שנפגעה ממיניבוס. יחד עם פראמדיקים וחובשים נוספים של מד"א הענקנו לה סיוע רפואי ראשוני הכולל קיבועים וחבישות והיא פונתה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב קשה להמשך טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים שערי צדק בעיר."
מדוברות המשטרה נמסר: משטרת ישראל החלה בחקירת נסיבות תאונת דרכים קשה במעורבות רכב היסעים והולכת רגל שחצתה את הכביש, ברחוב שמואל הנביא בירושלים. כתוצאה מהתאונה, נפגעה הולכת הרגל ופונתה לטיפול רפואי כשמצבה מוגדר קשה (עפ"י גורמי רפואה). שוטרי תחנת לב הבירה ובוחני תאונות הדרכים של מחוז ירושלים, נמצאים בזירת התאונה והחלו בפעולות חקירה.





















מדוע לא מציינים אם התאונה התרחשה על מעבר חציה, למשל. קצת יותר פרטים, בכל פעם שמתרחשת תאונה. אני חושב שהדווח ישפיע על המודעות לזהירות בדרכים……….