תזכרו את השם שלוימי מאיר, זמר מסקרן ומבטיח, ששר בדואט חדש ומרגש עם ארי היל – את "יהודי קדוש" בלחנו של המוזיקאי בנצי שטיין שאף משתתף בסי-פארט, על מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו הצמד אלי קליין ואיצי ברי.
השיר החדש מסתמן בתעשיית המוזיקה החסידית כלהיט גדול, כזה שישירו בכל אירוע ובכל זיץ, זה שלא יצא לכם מהראש. לצד קליפ מושקע הממחיש את מילותיו של ר' שלמה קרליבך ז"ל עד כמה "כל יהודי הוא קודש קודשים".
שלוימי מאיר, בנו של האדמו"ר הרב יעקב ישראל איפרגן (הרנטגן), פורץ בקריירה מוזיקלית מרשימה, עם קול נעים וסוחף ובשיתוף פעולה עם טובי המוזיקאים בארץ ובעולם. לקראת עוד הפתעות רבות ומסקרנות.
מילים: ר' שלמה קרליבך | לחן: בנצי שטיין | עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי ברי | תסריט ובימוי: שרולי ברונכר | צילום: נתי אלבר





















שיר מאוד מאוד יפה!!! אני שומע אותו כבר כמה ימים ברצף [מסכנים החברים שלי לחדר… האמת, הם גם נדבקו בזה….]
מאוד מחבר ומאחד בין הזרמים בציבורים השונים.
ועדיין, זה שאני אוהב אותו כיהודי, לא אומר שאני מסכים עם הדרך שלו….
כל יהודי הוא קודש קודשים!
אבל בקליפ הזה יש סכנה.
בגלל שכל יהודי הוא קודש קודשים, אז צריך לחזק אותו, ולטפח אותו, ולאהוב אותו אהבה גמורה,
אבל מצד החברות, 'חבר אני לכל אשר יראוך', ואסור להתחבר עם רשע, ואפילו לא להביט בפניו.
ובקליפ לא מוזכר החילוק הזה, אלא אפילו מוצג עיוות כזה כאילו שבגלל שכל יהודי הוא קודש קודשים, אז יש מקום להתבטל איתו בפארק עם בירה, נרגילה ושש בש.
מסוכן מאוד, עלול להביא מכשול, ותמוה שמופיע באתר חרדי.
יאלללההה מה אתה עכשיו מתפלסף לי בלי קשר!!!!!!! לקחה את זה קשה מידי!!!!!!!!! העיקר שהשיר הוא טוב מרגש ויפה!!!!!!!! מה זה משנה לי עכשיו כל המגילה שכתבת נכנסת לקישק'עס של השיר מה נסגר??????
מה אתה מקשקש בשכל יעקב ושוקי הקליפ הזה לא מקבל בשום מקום מה זה לגטימציה לחייל אתה נפלתה על הראש אני חבר טוב של ארי איל אני יגיד לו על זה אני יודע את התשובה הכסף סינור אתו
אף אחד לא מבלבל תש'כל אוקיי!!!!!!!!!! הוא בא להראות לנו בקליפ הזה כל מיני דמויות וכולם יהודיות והוא מראה לנו בזה שלא כל יהודיי הוא קדוש, כגון: החייל, הזה עם הבירה אבל בתכל'ס לכל יהודי יש את הניצוץ היהודי ולכן כל יהודי הוא קודש קודשים!!!! סורי אבל אם לא הבנת יש רופאים שמטפלים בזה אחי…. כל הקטע פה שהפריע לך שהיה חייל בקליפ וההוא עם הבירה אבל חשוב שתבין שלא כל חייל שאתה רואה הוא רשע( כמו שאתה מגדיר זאת) כל יהודי יש לו חלק אלוקא ממעל ונשמה טהורה, ובקליפ הזה מראים מלא סגנונות החל מחסידי עד לחייל, סבבה מובן!!!!!!!!!!!! אקיצ'ער תפוס תעיקרון ואל תתפלסףףף על דברים בלי קשר כי משעמם לך!!!!! ועוד טיפ קטן: עם שירים וקליפים בסגנון הזה מפריעים לך אז אל תשמע אותם בכלל לך תשמע שירים באידיש ותראה קליפים רק עם מילים!! בלי דמויות חבל סתם שתכתוב תגובות בלי לחשוב בכלל ותביש או תפגע בזמר אחרי שהשקיע על זה ימים ולילות!!!! אם זה לא הסגנון שלך אל תראה בכלל ותחסוך מלא אי נעימויות בדרך אוקי!!!!! בתקוה להבנה!!!!!!
חזק הסברת
השיר והמסר מדהים.
אבל משהו בקליפ הורס את המסר
תיהיה אופטימי
איכסססס
אחלה שיר ואחלה טקסט וחוץ מזה לך תדע אם השחקנים האלו היו מנשקים
או אומרים ברכה אי פעם בחיים שלהם!!
מה לא מובן ? כל יהודי קודש קודשים
אבל לא חייל ולא שןקי המטמטם