על פי נתוני המשטרה לשנת 2021 שנחשפו הבוקר (שלישי), נראה כי אמנם חלה עלייה משמעותית בגניבת כלי רכב בשנה החולפת – אך מבין כלל ערי ישראל, העיר עם הכי פחות גניבות רכב היא העיר בני ברק. לשם השוואה, בעיר השכנה לה, רמת גן, נגנבו בשנה האחרונה יותר מפי שלושה כלי רכב.
כאמור, המשטרה חשפה הבוקר כי בשנה האחרונה חלה עלייה משמעותית בנתוני הפשיעה לגבי גניבת כלי רכב בישראל, ולעומת 9,913 כלי רכב שנגנבו בישראל לפני שנתיים – בשנה האחרונה נגנבו כ-2,200 כלי רכב. מהנתונים עולה כי נגנבו בסך הכללי 12,135 בשנה החולפת.
עם זאת, העיר עם הכי פחות גניבות כלי רכב בערי גוש דן היא העיר החרדית בני ברק. בשנה החולפת נגנבו בבני ברק 98 כלי רכב בלבד, כשבתל אביב הסמוכה נגנבו יותר מפי 11 רכבים, עם 1,172 גניבות. בשכנה רמת גן נגנבו 332 כלי רכב בשנה החולפת, ובבירה ירושלים נגנבו הכי הרבה כלי רכב.
ירושלים ניצבת בראש הטבלה הלא מחמיאה עם 1,174 גניבות כלי רכב בשנה החולפת. כאמור, על פי נתוני משטרת ישראל עולה כי בני ברק היא העיר עם הכי פחות גנבות רכב מבין הערים השכנות בגוש דן. ראשון לציון עם 366 גנבות רכב, פתח תקווה עם 841, חולון עם 341 ובת ים עם 256 גנבות.





















חסורי מחסרא והכי קתני:בני ברק עם הכי פחות (גניבות) כלי רכב בין ערי גוש דן