צילום: לפי סעיף 27א'
49 בני אדם נהרגו בפיצוץ ענק שאירע במחסן ליד העיר צ'יטגונג, בנגלדש. בנוסף, כתוצאה מהפיצוץ נפצעו כמה מאות בני אדם. לפני הפיצוץ פרצה שריפה במחסן, ומאות אנשים הגיעו כדי לסייע במאמצי הכיבוי. תוך כדי נסיונות החילוץ אירע פיצוץ אדיר שגרם לעשרות הרוגים ומאות פצועים. על פי הדיווחים הסבירות שבחלק מהמיכלים אוחסנו כימיקלים היא גבוהה.
בכלי תקשורת מקומיים דווח כי רבים מהפצועים במצב אנוש ומספר ההרוגים צפוי לעלות. נהג משאית מקומי, טופאל אחמד, אמר לסוכנות הידיעות AFP: "הפיצוץ פשוט העיף אותי למרחק של כ-10 מטרים מהמקום שבו עמדתי. הידיים והרגליים שלי כוויות".
בין ההרוגים, לפחות 5 כבאים. על פי הדיווחים ישנם עדיין נעדרים, ביניהם עיתונאים שדיווחו מהשטח. הפיצוץ היה אדיר ונשמע מספר קילומטרים מהזירה. בעקבות הפיצוץ התנפצו חלונות של בניינים הסמוכים. בעל חנות מקומית סיפר לכתבים שפיסת פסולת עפה חצי קילומטר ונחתה בבריכה שלו. הוא תיאר שראה "כדורי אש נופלים כמו גשם" לאחר הפיצוץ.
הסרטון מופץ ברשתות החברתיות וניסיונותינו לאתר את בעל זכויות היוצרים לא צלחו. אם זהות הצלם ידועה לכם הודיעו לנו בדוא"ל [email protected]. השימוש בסרטון נעשה בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים





















מלחמה זו הקשה !!!🔥
וואלה מגניב🤭🤣🤣
כל הכבוד להם שימשיכו להילחם עד הסוף רק אל תהרגו יהודיים בהצלחה רבה.