מנכ"ל חברת התרופות פייזר, אלברט בורלא, שייצרה את החיסון מפני הקורונה הגיע בימים האחרונים לישראל כדי לקבל את פרס "בראשית". בראיון לערוצי התקשורת הישראלים הערב (ראשון) הוא הסביר כי ייתכן שהעולם ייכנס למחזוריות של חיסוני דחף שנתיים, הוא המליץ לחסן ילדים בכל גיל וגם החמיא לשני ראשי הממשלה בישראל – הקודם והנוכחי – על הרצון להקדים תמיד את שאר העולם.
"החיסון של פייזר לתינוקות יעיל במניעת הדבקה בקורונה ב-80%", כך הצהיר בורלא בראיון שהעניק לעיתונאי מואב ורדי ב'כאן 11'. לשאלה אם הקורונה תלווה את האנושות עוד זמן רב השיב בורלא: "כן, הקורונה תהיה פה עוד זמן רב, אך נוכל לחזור לשגרה באמצעות תרופות וחיסונים".
תוצאות המחקר שפרסמה פייזר לחיסון המותאם שלה נגד אומיקרון היו חיוביות. "בעודנו מדברים, אנחנו כבר מייצרים את החיסון, למקרה שהרשויות יאשרו את השימוש", הוא אמר. "נוכל להשתמש בו רק לאחר שיאושר. ב-28 ביוני יהיה דיון חשוב מאוד של מינהל התרופות האמריקני, ואז ידונו בנתונים הללו באופן גלוי לציבור ויוחלט מהו ההרכב המתאים לחיסון החדש". בורלא הבטיח: "כשתתקבל ההחלטה, נהיה מוכנים מיידית לייצר את המוצר, אחרי שיאושר על ידי הרשויות המפקחות".
בראיון לאתר 'ווינט' אמר בורלא, "יש קבוצה גדולה באוכלוסייה, מיעוט אבל גדולה, שמפחדת להשתמש בחיסונים. הם אנשים טובים, אבל הם פשוט מפחדים. בגלל שפחד הוא רגש, אתה לא יכול לשנות את דעתם באמצעות נתונים. הם לא מונעים על ידי נתונים אלא פועלים באופן רגשי. אבל יש קבוצה קטנה שעושה זאת כמקצוע. הם מפיצים מידע כוזב ופונים במיוחד לאלו שמפחדים. זו קרקע פוריה עבורם להפיץ מידע כוזב".





















חחח לא הבנתי. ממתי ה"אופה מעיד כל עיסתו"?
מה שנכון נכון, הנחתום לא מעיד על עיסתו, אבל מה שנכון נכון.
מי גילה לך שזה נכון??????????????
מצד אחד הוא אומר " שהם כבר מכינים את החיסון " ומיד אחר כך הוא אומר ש"רק ב28 ביוני ידונו מהו ההרכב של החיסון "
תסירו את התמונה , אסור להסתכל בפני רשע !
רבותיי עקבתי וראיתי, כל כל האנשים המוזרים שאינם הגיוניים שנתפסים לאגדות ושטויות, מאמינים בכל ליבם כאילו החיסונים הם דבר רע, ובטוחים בטפשותם ממש כקורח ועדתו
חיסונים שווה רצח יש מציאות עגומה שמקרוב רואים אני בקרוב רואה מה שאחרים לא רואים
תסלחו לי, אבל איך מר בורלא היקר (הוא פשוט שווה הרבה כסף בגלל החיסונים) – יודע שהקורונה תשאר פה לתקופה ממושכת מאד?
הוא עונה מייד את התשובה- כי הוא רוצה למכור חיסונים כל שנה לאזרחים האומללים (ולמה אומללים? כי אחרי 2-3 חיסונים, המערכת חיסונים הטבעית מפסיקה לפעול לחלוטין ותלויה לגמרי בנוגדני החיסון קורונה).
בקיצור, מי רוצה לשבש סדרי בראשית של מערכת החיסון ולהיות תלוי בחיסונים כל שנה, מוזמן לקנות את הלוקשים!!!
התגלמות השטן רשע מרושע התכוון לומר שהחיסונים שלו הרגו הרבה אנשים שפתאום נפטרים בטרם עת מדום לב לאחר חיסון
רשע ארור וגס רוח. רוצח בדם קר כמו…