ערוץ המקורב למשמרות המהפכה פרסם ש"פרויקט עמאד" לייצור פצצת אטום, פרוייקט הנחשב באיראן לסודי ביותר, יימשך במקביל במתקן הגרעיני פורדו ויבוצע במקרה של תקיפה על מתקן הגרעין נתנז, כך דווח באתר "איראן אינטרנשיונל", המזוהה עם האופוזיציה האיראנית.
עוד דווח כי איראן פרסמה סרטון של צנטריפוגות IR-6 מתקדמות במתקנים התת-קרקעיים של פורדו, שיכולות לטענתם "להפוך את תוכנית הגרעין של איראן לתוכנית נשק גרעיני בהרף עין". הפרויקט הסודי, נוצר על פי הדיווח בשל החשש כי המתקן הגרעיני נתנז פגיע, זאת למרות טענתם כי המתקן בפורדו עמיד בפני כל תקיפה, אפילו של פצצות גרעיניות. בנוסף הערוץ המקורב למשמרות המהפכה טען כי "איראן תוכל להפוך את ניו יורק לחורבן וגיהינום".
הפרויקט הסודי נחשף כבר בעבר על ידי, רה"מ לשעבר נתניהו בנאום ב-2018 כאשר הציג את המסמכים שנלקחו בחשאיות מאיראן. הפרויקט אמנם נסגר ב-2003, אך נתניהו טען אז כי מי שעמד בראשו, מוחסן פחריזאדה, המשיך לקחת חלק בתוכנית הגרעין האיראנית.





















אם ה' לא יבנה.. שוא עמלו בוניו.. אם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר.
”איראן תוכל להפוך את ניו יורק לחורבן וגיהינום". נכון כך כתוב בנביא, וזה יקרה בקרוב.