הפחד מאחוז החסימה: שר האוצר אביגדור ליברמן מכשיר את הקרקע לאפשרות שלא יעבור את אחוז החסימה וטען הערב (חמישי) כי פעילי נתניהו עומדים מאחורי הקמת מפלגה חדשה שפונה לציבור דוברי הרוסית בישראל במטרה לנגוס בקולות של מפלגתו "ישראל ביתנו" ובכך למנוע ממנו לעבור את אחוז החסימה.
בהודעה שפרסם ליברמן הוא מאשים אילי הון המקורבים לנתניהו כי הם אלו שעומדים הפעם מאחורי הקמת המפלגה החדשה שפונה לקהל דוברי הרוסית. בנוסף טוען ליברמן כי אחד מאילי ההון הוא יצחק מירילשווילי, בעלים של ערוץ התקשורת 'עכשיו 14'. "מתרוצצת שמועה זדונית, לפיה הפעם המשימה הוטלה על משפחת מירילשווילי ובעיקר על יצחק מירילשווילי".
ליברמן טוען כי "תמיד איכשהו רגע לפני בחירות, מוקמת רשימה שכל מטרתה היא לפנות לקהל דוברי הרוסית, ולנגוס ולו במעט במצביעי ישראל ביתנו. וכל זה קורה בזמן שהשופרות של נתניהו מתחילים לפמפם במקביל שישראל ביתנו לא תעבור את אחוז החסימה".
"לפי אותן שמועות מירילשווילי כבר הספיק לפנות לשורה של דוברי רוסית, בעלי אמביציה פוליטית, וגם לקנות חוות שלמות של בוטים ברחבי העולם".
בסיום ההודעה סייג ליברמן את דבריו וטען כי מדובר בשמועות בלבד. "אין לי שום הוכחה לכך, ולכן אני מקווה שכל אותן ״שמועות זדוניות״ יישארו בגדר שמועות. כמובן במידה ואני טועה אז מראש אני שולח את התנצלותי".





















נראה לי ששמעתי פעם שטבח מינכן קשור לליברמן ושלוחיו.
אסייג את דברי ואדגיש "כי מדובר בשמועות בלבד. "אין לי שום הוכחה לכך, ולכן אני מקווה שכל אותן ״שמועות זדוניות״ יישארו בגדר שמועות. כמובן במידה ואני טועה אז מראש אני שולח את התנצלותי".
הוא מ פ ח ד !!!!הייתי שולח אותו עם מריצה….
נראה לי שהפעם יללל המסכן ולכן הרבה ינסה לפגוע בחרדים אולם כמו חתולה פצוע
למה מוחקים את התגובות
מעניין למה הוא לא אומר את זה על החרדים..?