השתקה? איש חברון ומראשי עוצמה יהודית, ברוך מרזל, נחסם באפליקציית הוואטסאפ והוא אינו יכול לשלוח ולקבל הודעות באפליקציה. מרזל אמר כי החסימה לא תעצור את פעילותו "השמאל מנסה לסתום לנו פיות אבל אנחנו ממשיכים ומתחזקים".
מרזל מסר בתגובה לחסימה: "למעלה מ-50 שנה שהשמאל מנסה לסתום לנו פיות אבל אנחנו ממשיכים ומתחזקים. כאשר יענו אותנו כן נרבה וכן נפרוץ. בע"ה נגביר את הפעילות שלנו להצלת ישראל מאויבינו מבית ומחוץ. הם לא יצליחו להשתיק אותנו", אמר מרזל.

"מדובר בפגיעה עסקית, מכיוון שהוואטסאפ הוא כלי עבודה יותר מאשר כלי להעברת דעות. כשהם עוצרים אותי בלי להתריע זו פגיעה קשה. אני מתכוון להגיש נגדם תביעה. הם גרמו לי לנזק כלכלי בלי להתריע. מי שרוצה לשלוח לי הודעה לא יודע שאני לא מקבל אותה", הסביר מרזל את מהות הפגיעה.
לדבריו, "אין סיבה מיוחדת לחסימה עד כמה שידוע לי. לאחרונה אני מעלה לסטטוסים שלי דברי תורה של הרב כהנא, ואת הסטטוס שלי רואים גם אנשים מעבר לקבוצות שלי, אולי גם אנשי שמאל".





















בושה!