אין גבולות: 37 טייסים במילואים בטייסת הקרב 69 של חיל האוויר הודיעו היום (ראשון) כי לא יתייצבו לאימונים במחאה על הרפורמה המשפטית. הטייסים הודיעו כי כן יתייצבו לפעילות מבצעית. במקום יום האימון הם מתכוונים לקיים מפגש מילואים שיעסוק בנושא "דמוקרטיה ואחדות העם".
"ביום רביעי ה-8/3 נקדיש את זמננו לשיח וחשיבה למען הדמוקרטיה ואחדות העם ולכן לא נתייצב לשרות מילואים ביום זה, למעט פעילות מבצעית. בשאר ימי השבוע נתייצב כמתוכנן", כתבו בהודעה אנשי הצוות בטייסת 69, המכונה גם "טייסת הפטישים".
גורם בכיר בצה"ל אמר ל'כאן 11' כי מדובר באירוע חמור מאוד ועליית מדרגה במערך המילואים בצה"ל. מפקד חיל האוויר עדכן את הרמטכ"ל הרצי הלוי בהצהרת הטייסים.
הרמטכ"ל לשעבר, ח"כ גדי איזנקוט פרסם פוסט בו פנה למשרתי המילואים בטייסת 69: "אני מבין את כאבכם הגדול, אבל בלי צה"ל אין קיום למדינת ישראל. אנו מוכרחים לשמור עליו מחוץ למאבק החשוב והצודק. צה"ל הוא הגוף היחידי שייעודו להבטיח את קיום מדינת ישראל. בלי צה"ל אין קיום למדינת ישראל. אנו מוכרחים לשמור עליו מחוץ למאבק החשוב והצודק. כאזרח וכחבר כנסת, המתנגד למהלכי ההפיכה המשפטית, אני קורא לכם להימנע מאי הגעה למילואים".
בשבוע שעבר שלחו בוגרי יחידה 9900 באמ"ן מכתב לשר הביטחון, לרמטכ"ל ולראש אמ"ן בו כתבו כי לא ישרתו במילואים עקב "תהליכי החקיקה הדורסניים אותם מקדמת הממשלה בימים אלו, ובראשם, הניסיונות לבטל את האיזון הקיים בין הרשויות".
במכתב, שעליו חתמו מאות אנשי מילואים מהיחידה, בהם עשרות קצינים, כתבו כי חשים שזו חובתם המוסרית "לנקוט עמדה ולסרב בעת זו לקריאה לשירות מילואים, כבאי כוחה של הזרוע המבצעת". אנשי המילואים הסבירו כי לראייתם הרפרומה המשפטית היא "איום ממשי על עצם קיומה של מדינת ישראל כמדינה דמוקרטית, על פי עקרונות מגילת העצמאות".
עוד קראו אנשי היחידה "לעצירת תהליכי החקיקה בהקדם, ולאחר מכן, קיום שיח מעמיק ומקצועי אשר יוביל להסכמה רחבה וקונצנזוס משמעותי בנוגע לשינויים כה מהותיים בצורת השלטון של מדינתנו האהובה".





















זה רק מראה שהם שולטים בכל מקום גם בצהל הם ממנים רק את השמולאנים לתפקידים הכי בכירים ה ישמור עלינו
אין מעצור לה' מלהושיע ברב או במעט
שיא החוצפה
מה שמוכיח לנו שאין לנו להשען אלא על אבינו שבשמים
"הטובים לטייח…"
וזה נקרא דמוקרטיה???!!!!!
לשלול מהם מיידית את רשיון הטיס, ולהעיף אותם מהצבא, תוך העמדה למשפט צבאי. הם בוגדים, שגם בשעת פקודה מבצעית יעשו לפי "מצפונם". כמו: מ'זתאמרת להפציץ באירן ולפגוע באזרחים". מהרסייך ומחריבייך.
זה מה שקורה כשיש רק צד אחד ששולט במי יהיה טייס,שופט עליון,בכיר אקדמיה ותקשורת, שיטת החבר השמאלן מביא חבר שמאלן מאותו הרקע הסוציואקונומי ועדתי עובדת להם יפה מאד וכך יש לנו חיל של פריווילגים אשכנזים לבנים באוויר ומזרחים אתיופים דרוזים במג"ב, גולני כפיר וכו', כך מנציחים אפליה ועוני, מנתבים את ה"נבחרים" למסלולי הצלחה ואת העמך לעבודות השחורות, רק שכחו שבלי מגפיים על הקרקע לא מנצחים מלחמות כפי שלמד סוכן המניות חלוץ העלוב כרמטכ"ל הכושל של מלחמת לבנון השניה.
הדמוקרטיה לפי השמאל, כשהם שולטים הכל יופי טופי כשהימיןמשולט זו סכנה לדמוקרטיה , אם לא תתכופפו ותעשו בדיוק מה שאנחנונרוצים נשבורנאת.הכלים, אז לכו לעזא…….ל, אל תבואו למילואים תחזירו גם את הפנסיות השמנות , הם הכניסו סוסים טרויאנים לכל המערכות ולפני שתהיה פה הפיכה שלטונית יש לעשות.בדק בית וכל מי שפוליטי להעיף מכל תפקיד.