ירון אברהם מדווח בחדשות 12 כי בימים האחרונים נפגשים בכירים בפורום קהלת עם שרים, חברי כנסת וגורמים אחרים בימין, ומביעים באוזניהם עמדה מפתיעה, בהתחשב בכך שפורום קהלת הוא זה שעומד מאחורי הרפורמה המשפטית והרעיונות שלו הם אלה שהונחו בבסיסה.
על פי הדיווח, בפורום קהלת סבורים – לא כולם אבל רבים – שיש לעצור לאלתר את החקיקה המשפטית, באופן מוחלט ועד להודעה חדשה, ובמקום זאת – להתמקד בנושאים שאינם שנויים במחלוקת. "רב הנזק על התועלת", נאמר באותן שיחות. "צריך לעצור כי העם משוסע לחלוטין, הצבא נפגע והחברה נפגעת".
בנוסף, בחלק מהשיחות נשמעה ביקורת חריפה על השר לוין, על כך הגישה הבלתי מתפשרת שלו רק הרחיקה את האפשרות לרפורמה משפטית מעמיקה ומזדחלת במערכת המשפט.
ירון אברהם מציין כי ביום שישי התפרסם שהתורם הראשי של קהלת, המולטי מיליארדר האמריקני הודיע על הפסקת התמיכה בארגון. מה קרה קודם? האם קודם הופסקה התרומה או שקודם נמלכו חלקים בפורום קהלת בדעתם? לכך אין תשובה.
בפורום קהלת ביקשו שלא להתייחס לדיווח של חדשות 12.





















אבטל כעת את המנוי לפורום קוהלת.
בעל המאה הוא בעל הדעה.
לא "פורום" ולא "קוהלת"
למה אתם תמיד מוחכים את התגובות שאנשים טורחים לכתוב?
אפילו תגובות עניינות וטובות.
זה העם, זה לא פורום כזה או אחר.