סוכנות הידיעות AP דיווחה הבוקר (שישי) כי רשת האינטרנט התימנית YemenNet, המספקת גישה לכ-10 מיליון משתמשים במדינה, התמוטטה. נפילת השירות האינטרנטי בתימן מגיעה לאחר ההתקפות האחרונות של המורדים החות'ים נגד ישראל וארה"ב.
קבוצת ההאקרים הישראלית We Red Evils, לקחה אחריות, ופרסמה את ההודעה הבאה: "זה היה מסר פשוט לחותים, הצלחנו להפיל את כל האינטרנט ברחבי המדינה בתימן וניתקנו מעל 10 מיליון איש מהאינטרנט ומצורף תיעוד של אחת מספקיות התקשורת הגדולות שהצלחנו לפרוץ אותה שמחזיקה מאות אלפי משתמשים".
"לא נרחיב במילים לגבי אותו מבצע ובמה אנחנו מחזיקים כרגע, המכה הבאה קשוחה יותר", איימו ההאקרים המסתוריים על החות'ים, תוך שהם מסיימים בהבטחה: "נמשיך לפעול ויחד ננצח".

אתמול פרסמו ההאקרים: "הצלחנו לפרוץ לבית חולים מוכר מאוד באיראן שקשור למשמרות המהפכה, נדליף הרבה מאוד מסמכים וחומרים אישיים שלהם, כולל השינויים שהצלחנו לבצע במערכת שלהם".





















יאללה גם כן האקרים האלה אומרים תמיד הפעם הבאה קדימה מעשים נשבר מהם