חברת הכנסת טלי גוטליב הפיצה הלילה פייק ניוז כאשר כתבה בחשבון שלה ברשת X כי "הרמטכ"ל בעוד מחווה הזויה לעזתים ׳בלתי מעורבים׳ שלועגים לישראל. והפעם הדחת מפקד טנק שדרס את השלט i❤️gaza. לטעמו של הרמטכ"ל זה לא תואם את רוח צה"ל".
"אדוני הנכבד, זה מעשה שתואם את השפלת האוייב העזתי! ׳הבלתי מעורבים׳ שמסייעים להסתרת חטופים חיים ומתים. זה תואם את שפת האוייב שרמיסת השלט כמוה כהצהרה ׳אנחנו כאן׳. נמאס לי".
"נאמר לי בידי גורם מוסמך שנקמה באוייב ולחימה ללא רחם גם הם לא עקרונות לחימה ברוח צה"ל. מבינים? זה בעצם מסביר את תודעת הנצחון של חמאס. כי את רוח האוייב צריך לשבור. הדחת מפקד הטנק תורמת ומחזקת את תודעת נצחון חמאס ולעגו על ישראל".
אך עד מהרה התברר כי גוטליב פרסמה את ההודעה הזועמת שלה על בסיס ציוץ ציני של פעיל ימין, שלעג כביכול הרמטכ"ל ידיח את מפקד הטנק – דבר שלא היה ולא נברא.
הבוקר, גוטליב כתבה כך: "הובהר לי כי דבריי על הדחת מפקד הטנק אינם נכונים ועמכם הסליחה. העובדה שלא הפליא אותי לו זה אכן התרחש עצובה בפני עצמה. נקמה ולחימה ללא רחם אינם ערכי לחימה כך נאמר לי אישית מפי גורם בכיר בצה"ל. וזה תמצית חוסר ההבנה במהות האוייב האכזרי מולינו והשפה שהוא מבין".
"ראינו את הכשל בהבנת האוייב כשהדיחו לוחמים שאמרו שמע ישראל במסגד שהיווה מקור הסלקת נשק, וכשהורו לחיילנו למחוק גרפיטי של עם ישראל חי לעיני האוייב הלועג וכשלוחמים נדרשו לנקות בתים בהם ישנו.. שרשרת של החלטות עצובות שהטמיעו בי את התחושה שבצמרת צהל מקפידים בכבוד האוייב יותר מכבוד חיילינו עזי הרוח".
הסרטון שמעצבן את הפלסטינים ואת השמאלנים: טנק דורס שלט "I ❤️ Gaza"





















הרעיון של להשפיל את האויב ולוחמה פסיכולוגית מוזכר כבר בגמרא קידושין ע"ו "אמר רב יהודה אמר רב, 400 ילדים היו לו לדוד (בחילותיו, אך לא היו בניו הפרטיים, אלא היו מיועדים לתכסיסי מלחמה כדי להפחיד את האוייב), וכולם בני-יפת תואר היו, וכולם מסתפרים קומי ומגדלים בלורית היו (רש"י: מאחורי עורפם), וכולם יושבים בקרוניות של זהב והיו מהלכים בראשי גייסות, והם הם בעלי אגרופים …" דהיינו שהיו שולחים להראות להם את מה שיצא מהמלחמה הקודמת…
צודקת!
טלי גוטליב יש בה הרבה אהבת ישראל.
תבורכי.
יש בצבא .הנהגה תומכת חמס.לפני ניקוי אורוות החמס.תנקו את הדיר של הקצונה הבכירה.
הנה היום עשו ניקוי הפוך
השאירו את הזבל
ואת וינטר פיטרו
גאונים 😤