נפתלי בנט פרסם אתמול פוסט בו הודיע על חזרתו לזירה הפוליטית. הפרשן שלום ירושלמי מפרסם היום (שישי) ב'זמן ישראל' כמה פרטים מאחורי הקלעים, עם עדכונים על השמות שבנט היה רוצה לראות במפלגה החדשה שלו.
בין השמות: ראש המוסד לשעבר יוסי כהן, ח"כ מתן כהנא – שהתחיל עם בנט ועבר למפלגה של בני גנץ, השר לשעבר יובל שטייניץ ממפלגת הליכוד, השר לשעבר יועז הנדל, חברת הכנסת לשעבר עליזה לביא וראשת העיר היוצאת של בית שמש עליזה בלוך.
ירושלמי מצטט גורם בסביבת בנט המדבר על שם מפתיע: "בנט היה רוצה לראות גם את משה ארבל מש"ס. זה לא ריאלי, אבל זה מלמד על הכיוון".
המקורב הוסיף: "הוא חשב גם על משה כחלון, אבל כנראה שירד מהעניין הזה. ברשימה שלו יהיו גם כוכבים שצמחו במלחמה הזו, כמו אלון דוידי, ראש עיריית שדרות. דוידי הוא שם חזק מאד אצלו".
עוד חושף שלום ירושלמי כי בסביבתו של בנט מדברים כי הפעם לא ירוץ יחד עם השותפה הפוליטית שלו לכל אורך הדרך, איילת שקד, וזאת בטענה כי הדימוי הציבורי שלה כבר לא חיובי, בגלל הפרשיות והמעורבות שלה עם אפי נוה.





















אוי ואבוי
הבוגד הסידרתי
תנו לו הזדמנות
בחייאת רבאק
כולם עושים שטויות לפעמים
הוא רע לדתיים ובמיוחד לחרדים.. אבל אולי לפחות מפלגה שלו תמנע שלטון של השמאל-ערב רב המסוכן
אפשר לחשוב
איזה דימוי חיובי יש לו…
של בוגד במצביעים שלו…
בנט-אם אין לך מה לעשות
אל תעשה את זה על הגב שלנו
טעות בידך
לכל הרוחות! יש לאיש הזה תמונה עם כיפה???
איך בן אדם שמאמין לעצמו יכול להצביע לאחד כזה?
צריך להוציא את ארבל משס הוא באמת לא חרדי
כ’’כ מהר נעלמה לו הבושה או שמעולם היא לא הייתה לו…
אחרי שפלות כזאת הוא היה צריך לא להעיז להוציא את האף מהבית לפחות 5 שנים…
כנראה פוליטיקאי צריך להיות או חכם גדול או טפש מושלם…
אף אחד לא שוכח לו את הבגידה שבגד בבוחרים התמימים שלו
בקושי עשר קולות יהיו לצבוע הרמאי הזה
מאוד מקווה שהנוכל ירוץ וינחל תבוסה גדולה ולא יעבור את אחוז החסימה.
השמאל לא עובר חסימה
נקווה שהרשע הזה לא יחזור לפוליטיקה הוא כבר בגד בחרדים פעמיים יחד עם אחיו התאום גדול המפלגים ושונאי הדת
נו באמת למה שדוידי יפול בפעם השנייה עם הנוכל??
הציונות הדתית ירדה מהפסים וגפ הליכוד כבר לא ז'בוטינסקי אל תתרפקן זה עבר תריך מנהיג עם ראש וניסיון ניהולי מה שהמנהיג היום לא יודע לעשות