האם השכולה ללי דרעי מגיבה הבוקר לאמירות הקשות של הקב"נית של חטיבת אלכסנדרוני בה שירת בנה סעדיה הי"ד. בציוץ ברשת X כתבה ללי: "עם יקר שלי, הכל בסדר. לא התרגשתי ולא מתרגשת משנאה ובורות. הן לא תופסות ולא אמורות לתפוס מקום בנפש שלנו".
האם השכולה הוסיפה והתייחסה לכתבה המבזה בעיתון הארץ וכתבה: "תראו איזה דבר מדהים זה החיים: אפילו לרוגל אלפר יש תועלת. עובדה: בזכותו נחשפנו לעיוות המוסרי שנקרא "קב"נית שמתעבת את המטופלים שלה ואת הערכים לשמם הם נלחמים" ובע"ה ייחסך מחיילים אחרים לחוות את החוויה המפוקפקת הזו. אנחנו עם אוהב חיים וחפץ חיים. מי שלא מבין את זה, יש לו בעיה חמורה בהבנת הנקרא".

ח"כ אלמוג כהן הגיב גם הוא הבוקר וכתב: "התבטאויותיה של עדי אנגרט אינן מגיעות בחלל ריק, אלא תוצר של הסתה פרועה ומתמשכת כנגד אחינו המתיישבים המובחרים. מעבר לכך, היא ודומיה פוגעים במרקם היחסים האיתן שיש בצה"ל, בין דתיים לחילונים, בני העיר והקיבוצים, שמאלנים וימניים".
"עדי אנגרט אף עושה עוול אדיר למערך התמיכה הנפשית בצה"ל איתם אני נמצא בקשר יום יומי, שהשתפר פלאים מתחילת מלחמת חרבות ברזל (וודאי שהדרך עוד ארוכה) ולקב"נים המסורים שמשאירים את דעותיהם הפוליטיות מחוץ לחדר הטיפולים, כראוי. לא ברור לי הכיצד אישה שליבה מלא שנאה לאחיה, יכולה לרפא שבורי-לב. כמי שמעודד את הלוחמים להגיע ולטפל בנפש, ואף בעצמי עשיתי זאת, אני קורא לצבא לנתק ממנה מגע, במיידי. תתביישי בעצמך".
היום צפויה הקב"נית להגיע לבירור אצל מפקד החטיבה אל"מ משה פסל כנגדו התבטאה גם כן בבוטות והאשימה אותו כי הוא מעודד רצח עם בעזה. על פי הדיווח של דורון קדוש, בצה"ל צפוים להחליט עוד היום בקשר לעתידה של אגרנט בשירות המילואים בצה"ל.
מי שעוד נפגע עמוקות מדבריה של הקב"נית היו נשות חטיבת אלכסנדרוני. הבוקר הן פרסמו מכתב ובו הן קוראות להדיחה: "דבריה פגעו בנו ובמשפחות הנופלים. לא נוכל לקבל מצב שבו קצינה בצה"ל תפיץ דברי שנאה ופילוג, במיוחד בתקופה רגישה זו. דורשות לטפל בנושא בחומרה הראויה".






















אנשי השמאל מזמן כבר ידועים כמי שאיבדו את השפיות האנושית.
אנשים ריקים מתוכן .
איפה המצפון האנושי לדבר על אנשים שמוסרים את נפשם עבורם ?????
לא לעשות הכללות . הקבנית לא מייצגת את השמאל אלא רק את עצמה. השמאלנים לא ריקים מתוכן אלא להיפך .
נכון הם לא ריקים מתוכן
הם מלאים בשנאה יוקדת
נכון
הם לא ריקים
הם מלאים בורות
גם היא מלאה בורות
הקבנית דווקא כן מייצגת את השמאל, מייצגת את עצמה ואת אלו שחושבים שמדינת ישראל מבצעת "רצח עם". ולצערי הרב היא גם כתבת בעיתון "הארץ", לא בעיתון אחר… ואיך לא , התמודדה מקום 3 ברשימת מרץ לראשות כפר סבא. ברגע שתביא לי שמאלני שחושב שמדינת ישראל פועלת כדי להגן על אזרחיה נוכל לרשום "ללא הכללה".
התוכן מרוקן אותם, מרוב פילפולים הם הפסיקו להבדיל בין אויב לאוהב.
רקים מתורה .ומה השנאה הזאת לעם ישראל האמיתי? יש הסבר ?
והשפיות אצל המתנחבלים.כם לא משהט.
שתרד דרגה ותעוף לצמיתות מהצבא והלוואי גם מהארץ, שתעבור ללבנון לטפל ברוצחים שהופכים את ערי הצפון לשממה
אוי לבושה אוי להפקר דם הנופלים אוי לשנאה התהומית שמשבשת את המוח של השמאל הרדיקלי
עם "אוהבים" כאלה מי צריך אויבים
האם יש אפשרות לשלוח את הקב"נית לקב"ן ?
הגענו למצב שרוח הפיקוד כל כך ירודה שמי שמעז לדבר על נצחון נחשב כמעורער
תפנימו היא רק קצה קצה הקרחון
לשלוח אותה לקבן שיבחן את מצבה הנפשי ולהעיף אותה ממילואים.אחת כזאת לא צריכה לשרת יש לה בעיה נפשית.
אותה קצינה,היא אחת מכל הקצונה הבחירה בצהל,חאלייוה ,הרצי הלוי,בר,כל חותמי הסרבנות,כל אלה מענין לפי איזה קנה מידה נבחרו??אילו מבדקים עברו??מי היו אלה שלחמו על השלט התקבל/התקבלה,האם כולם היו בקרן וקסלר?!? האם הם בנים/בנות של????צהל חייב לעבור בדקמבית יסודי,אפילו הגרי נמצא בחבורה
להעיף את הקבנית הדרקונית. כמה רוע ושנאה
שונאים את הציונות הדתית המפוארת שלוחמיה נלחמים בעוז וסופגים אבדות כבדות