ביקורת חריגה נמתחה מצד יו"ר ש"ס אריה דרעי על החלטת הקבינט המדיני ביטחוני שלא לסגת מציר פילדלפי. הערב פורסם כי מי שהיה חבר בקבינט המדיני ביטחוני עד לפני תקופה, אריה דרעי.
על פי פרסום הערב של מיכאל שמש בכאן 11 דרעי אמר לאחרונה לראש הממשלה כי "ההצבעה בחמישי על ציר פילדלפי היתה טעות קשה שכבלה את ידינו. אבל מהרגע שהצבענו וקרה מה שקרה לא נכון לשנות עכשיו את ההחלטה".
כזכור רוב חברי הקבינט למעט יואב גלנט הצביעו בעד ההחלטה על אי נסיגה ממרחב ציר פילדלפי. לעומתם עמדת מערכת הביטחון היא שניתן לסגת ממרחב הציר פילדלפי.
הערב, במסיבת העיתונאים נשאל נתניהו על ההתבטאות של דרעי ותקף את ההדלפות מדיוני הקבינט, ואמר: "זה פשוט נורא ההדלפות מהקבינט המדיני ביטחוני. צריך לקדם חוק פוליגרף. הייעוץ המשפטי מעכב את זה. זה בושה שהצנזור מאפשר את הדבר הזה".
בש"ס מסרו בתגובה: יו"ר ש"ס הרב דרעי לא מגיב אף פעם לשיחות ביטחוניות. בין אם ההדלפה נכונה או שיקרית.





















הנטייה של שס לאחרונה לצד שמאל בכמה נושאים עלולה להבריח מהם את המצביעים המסורתיים שיחזרו לליכוד
אריה דרעי גילה את הפרצוף האמיתי שלו: איש שמאל!!!
אתה יהודי רע…
הקנאה שלכם ברב דרעי אוכלת אתכם…
יקר מאוד . תן לאנשים לנסות ו לבדק חבילה 1 במחיר זול