מלבד אנשי ביטחון רבים, חבלני משטרה ואנשי פיקוד העורף שהגיעו היישר למעון ראש הממשלה בקיסריה, מי שעוד הגיעו היו אנשי מס רכוש, על מנת לאמוד מקרוב את הנזקים. גם הגנן הגיע למעון, שהה שם כארבעים דקות ויצא. כך פורסם הערב (שבת) בחדשות השבת בכאן 11.
ממצאי התחקיר הראשוני אודות הכטב"ם ששוגר העלו שהמסוק שעלה לאוויר, והכטב"ם נצפה חולף לידו, לא זיהה את כלי הטיס. על כן, אזעקות הופעלו בעורף הצבאי ולא בקיסריה. בסופו של דבר, הכטב"ם שתועד ברשתות – הוא זה שפגע במבנה בקיסריה.
חיזבאללה שיגר שלושה כטב"מים לעבר המעון, שניים מהם יורטו – ואחר לא זוהה עד שפגע בבית בקיסריה, מבלי שהופעלה אזעקה. ראש הממשלה ובני משפחתו לא שהו בבית באותה עת, ולפי לשכתו הוא כלל לא שהה בבית בשבוע האחרון. עם זאת, שכניו של נתניהו סיפרו כי ראו שיירה עוזבת היום את המתחם.
לפי דיווח בכאן 11, ישראל צפויה להגיב על ניסיון הפגיעה במעון ראש הממשלה. בסביבת נתניהו יש מי שסבור שיש לפגוע בצורה קשה יותר באיראן נוכח פגיעת הכטב"ם בקיסריה. לא רק סביבת נתניהו מגדירה את שיגור הכטב"ם כניסיון התנקשות, גם גורמים במערכת הביטחון אומרים – זהו ניסיון פגיעה בראש הממשלה.





















לכסח לאירנים ולחיזבללה את הצורה על הצד הכי כואב
לא דואגת הבית הפרטי של ראש הממשלה יזכה לטיפול הכי טוב ואיכותי מצד כל הגורמים ואם לא אז יש מי שתתאג לתיקונים והשיפוץ הכי הכי
מה היה כ"כ דחוף להגיע ביום הקדוש
אין שכל אין דאגות