ארגון הטרור חיזבאללה בלבנון פתח בגל מעצרים בגין "ביצוע פעולות חשודות", כך מדווח הבוקר (רביעי) העיתון הלבנוני 'אל אחבאר', מדובר באזרחים לבנונים ואף אזרחים זרים שנעצרו.
אחד מהעצורים הוא אזרח לבנוני שצילם ממכוניתו כמה בניינים בשכונת אל-רוביירי בדאחיה בדרום ביירות. לפי הדיווח, אנשי חיזבאללה הבחינו כשהוא מצלם והוא אף ניסה להימלט מהם עד שנעצר. ברשותו נמצא מחשב נייד, 3 טלפונים ואלפי דולרים.
עוד דווח כי בטלפונים שברשותו נמצא כי החשוד היה חבר בקבוצות וואטסאפ ישראליות ואף היה בקשר עם מספרים זרים מפקיסטן ומאפריקה.
בתוך כך, צה"ל הודיע כי הוא ממשיך בהשמדת תשתיות הטרור שחיזבאללה בנה לאורך שנים בדאחייה שבביירות: מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו במהלך הלילה, בהכוונה מודיעינית מדויקת של אגף המודיעין, מספר אתרים לייצור ולאחסון אמצעי לחימה ומפקדות של ארגון הטרור חיזבאללה, אשר מוקמו בתוך בניינים אזרחיים בדאחייה שבביירות.





















ככה פועלת מגיפה