הותר לפרסום: סין שדה הי"ד, בן 18, תושב קיבוץ כפר מסריק, נהרג היום (רביעי) מפגיעת רסיס במטח הטילים ששוגר מלבנון על ידי ארגון הטרור חיזבאללה בסביבות השעה 18:00
משה דוידוביץ, ראש המועצה האזורית, התייחס לאירוע הקשה בראיון לכאן רשת ב', ואמר כי ההרוג בשטח החקלאי סמוך לכפר מסריק הוא "נער בן 18 מטובי בנינו".
לדבריו, "הוא יצא לפתוח את ההשקייה בשדות. לפי מה שנאמר לי הוא פעל לפי ההנחיות ונשכב על הארץ אבל אין יירוטים בשטחים החקלאיים".

כזכור, מוקדם יותר הערב, סמוך לשעה 19:00, אותר גבר מחוסר הכרה בשטח חקלאי סמוך לכפר מסריק. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על גבר עם פציעות קשות מרסיסים, ונאלצו לקבוע את מותו.
חובש מד”א נתנאל בן יהודה סיפר: “הובלנו למקום האירוע על ידי חקלאי שעובד באיזור. ראינו את הפצוע שוכב בשדה כשהוא מחוסר הכרה עם פציעות קשות בגופו מרסיסים. ביצענו בו בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא דופק וללא נשימה עם פצעים אנושים בגופו ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו”.
חיים שפילברג מתנדב זק"א מחוז צפון אמר: "מדובר בזירה קשה מאוד. צעיר כבן 18 שנפגע ככה״נ מפגיעה ישירה של רקטה שנורה מכיוון לבנון, כשהגענו למקום חברנו לכוחות הביטחון, מצאנו את הצעיר מוטל ללא רוח חיים כשהוא סובל מפגיעה רב מערכתית. לצערי עוצמת הפגיעה הייתה קשה וקטלנית, פראמדיק מד״א נאלץ לאשר את מותו במקום. מתנדבי זק"א מחוז צפון טיפלו במלאכת הקודש בכבוד המת ובאיסוף הממצאים לקבורה".




















