ישראל הגבירה לאחרונה את התקיפות נגד בני מנהיגי ארגון הטרור חמאס וזרועו הצבאית, 'גדודי אל-קסאם'. לפי הדיווח בעיתון 'א-שרק אלאווסט', הפרו-סעודי, חלק מהמחוסלים לא היו מעורבים בפועל בפעילות צבאית או מדינית נגד ישראל ברצועת עזה.
לפי הדיווח, כוחות צה"ל חיסלו לפני ארבעה שבועות באמצעות כטב"ם בתוך מחנה הפליטים ג'באליה את טאהר אל-ג'נדור, בנו של מפקד חטיבת צפון רצועת עזה, אחמד אל-ג'נדור, אשר חוסל בנובמבר 2023 בתוך מנהרה בג'באליה.
אותם מקורות טוענים כי ישראל חיסלה ליד מחנה החוף, ממערב לעיר עזה, גם את אברהים חרב, בנו של יאסר חרב, חבר הלשכה המדינית של חמאס בצפון הרצועה, אשר שלושה מבניו חוסלו בשלושה התנקשויות שונות.
אחמד אבו עסכר, בנו של בכיר חמאס מוחמד אבו עסכר, חוסל גם הוא במהלך המבצע שממשיך כעת במחנה הפליטים ג'באליה. מחוסל נוסף הוא סוהיב אל-ביארי, בנו של אחד מהמנהיגים הבולטים של 'גדודי אל-קסאם' של ארגון הטרור חמאס בצפון רצועת עזה, כאשר גורלו של אביו, לא ידוע כעת, חודשים רבים לאחר ששהה באזור שהותקף על ידי צה"ל.
מי שניצל לעת עתה מחיסול הוא מומין אל-ג'עברי, בנו של אחמד אל-ג'עברי, סגנו לשעבר של מוחמד דף. אל-ג'עברי שרד את התקיפה בעיר עזה, בעוד מספר מבני משפחתו נהרגו.
בידיעה בעיתון נכתב כי צה"ל הגביר את תקיפותיו כלפי ילדי המנהיגים, כאמור, כחלק מנקמה לאבותיהם – בכירי ארגון הטרור, כאשר משפחות רבות של מנהיגי הארגון פגשו את אותו גורל, ובתיהם נהרסו לאחר הפצצות.





















שטויות במיץ – צה"ל לצערי הומאני מדי בכדי לחסל בני משפחות כנקמה ולחמאס כהגלו אין גבול לשקרים
בקיצור , איחוד משפחות