יושב הכנסת אמיר אוחנה תקף הערב (חמישי) את היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה לאחר הפרסום מוקדם יותר הערב בעניין הבדיקה נגד ח״כ גלעד קריב.
״היועצת המשפטית לממשלה מנסה לקבור את פרשת ההדלפה של חה״כ גלעד קריב. אין דרך אחרת לתאר את המענה המביש שהעבירה היום לבג״ץ, שנה אחרי שפניתי אליה בנושא. הייתכן שרק עכשיו מתבצעות ״בדיקות מקדמיות״?״.
אוחנה הוסיף: ״הייתכן שאת מה שלקח לקצין הכנסת שבוע — לבדוק ולאתר את מקור ההדלפה — משטרת ישראל לא מצליחה לעשות בשנה שלמה?
הייתכן שהפיראטית המשפטית תהלך אימים על קצין הכנסת שפעל לבדוק ולאתר דלף מידע מהכנסת ברמז ש״ספק״ אם מוסמך היה לבדוק, כל זאת בזמן שהיא מסרבת לבצע את עבודתה ולהורות על פתיחה בחקירה כמתבקש? הייתכן שביהירותה ושחצנותה לא תשיב במשך שנה שלמה ליו״ר הכנסת, זולת ״התקבל״, ״מטופל״ מעוזריה הזוטרים?״.
הוא המשיך: ״בתגובתה היום, כמו במקרים נוספים, גלי בהרב מיארה מוכיחה כי אינה ראויה לתפקידה או למשרה ציבורית כלשהי. שוב ושוב היא פועלת מתוך שכרון כוח ובחד-צדדיות, ללא כל יושרה מקצועית או אישית ונגד האינטרס הציבורי.
התביעה הכללית בראשותה הפכה לגוף פוליטי שמתנהל לפי שיקולי ״הלנו אתה אם לצרינו״. מעשיה מכתימים אלפי עובדות ועובדי ציבור ישרים ומסורים בפרקליטות ובמשטרה״.
לסיום כתב: ״המסמך ששלחה היועמ״שית לבג״ץ צריך להילמד בפקולטות למשפטים תחת ההגדרה: ״איך לכתוב שאת לא רוצה לחקור מבלי לכתוב שאת לא רוצה לחקור״.
והאמת היא שכל פעולה שאינה הוראה לחקור את הפרשה פירושה פגיעה אנושה בדמוקרטיה, שרוממותה נמצאת בגרונה של מיארה השכם והערב״.





















בס"ד
אנרכיטית אם היתה מנסה לעבוד ככה אצל טראמפ מזמן היתה אחרי סורג ובריח והיה הופך לה את השיער לשחור איפה גדעון סער שהביא את הצרה הזאת עלינו
שבת שלום
כבוד ראש הכנסת תזכיר לציבור היכן בבדיוק למדת משפטים ?ומה הרקע המקצועי שלך?אולי למדת פסיכולוגיה לפי הניתוח ..עדיף שתיסתום
נדמה כי כבודו בצד של היועמשי"ת.
כבוד יו"ר הכנסת הינו עו"ד בהכשרתו.
ליושב ראש הכנסת יש הרבה יותר ידע ונסיון במשפט פלילי, מאשר ליועמ"שית, שלמעשה אין לה שום נסיון שכזה ומלכתחילה נאמר עליה מפי גדולים במשפט שהיא איננה ראויה או מתאימה לתפקידה.
לידיעתך, עורך דין
הוא היה חוקר, בשלל רב של תפקידי מפתח…
ולמען האמת, רק אח"כ הוציא לראשונה תואר במשפטים, רישיון לעריכת דין, ועסק 10 שנים בדין הפלילי..
מתוך ויקפידיה
כחוקר תאונות דרכים בפיקוד הדרום, נשלח לקורס קצינים. על רקע גל הטרור ב-1995 שובץ כמפקד מחסום קרני. בהמשך שובץ כקצין חקירות תאונות דרכים פיקודי של פיקוד הדרום, כמפקד קורס חוקרי תאונות דרכים, ומפקד בסיס המשטרה הצבאית אילת והערבה. לקראת סיום שירות הקבע שירת כקצין חקירות במצ"ח ב"ש ומצ"ח דן, והוא רב-סרן במילואים.
לאחר שחרורו מצה"ל שירת בשנים 2000–2006 בשירות הביטחון הכללי.
בעל תואר ראשון מבית הספר למשפטים של המכללה למינהל. את התמחותו עשה במשרד המשפטים בפרקליטות מחוז המרכז, ולאחר מכן עבד במשך כעשור כעורך דין העוסק במשפט פלילי.
אותנו לא מעניינים העובדות. לא לפני ולא אחרי ובטח לא באמצע. אותנו מעניין רק מי היעד לירי. נאום תומך שמאל מושבע (לא עורך דין!)
אז למה מחכים?