יו”ר עוצמה יהודית ח”כ איתמר בן גביר: "רונן בר הוא ראש השב”כ הפוליטי ביותר בתולדות הארגון, שמאפשר לעצמו לצאת בצורה מחוצפת נגד ממשלה נבחרת. זה אותו ראש שב”כ שחתום על הקונספציה, על כישלון ה-7 באוקטובר, על קריסת מערך ההתרעה, ועל הזנחה פושעת של ביטחון אזרחי ישראל".
"במקום להסיק מסקנות אישיות וללכת הביתה מזמן – הוא מפעיל לחץ פוליטי נגד הדרג המדיני. החולשה של ממשלת הימין, שמאפשרת לו להישאר בתפקיד, בדיוק כמו עם היועצת המשפטית לממשלה, היא הבעיה המרכזית של הימין".
בן גביר הוסיף כי "הגיע הזמן ללמוד מנשיא ארה״ב טראמפ איך נראית משילות אמיתית פקידים פוליטיים שכשלו לא צריכים לנהל מדיניות ולא יכולים לסכל את רצון העם".
הדברים מגיעים אחרי שבדיון פנימי במטה הארגון חשף ראש השב”כ רונן בר את תכניותיו לגבי עתידו בתפקיד, על רקע הדיווחים על כוונת רה”מ נתניהו להדיחו. “קיבלתי אחריות ואני מתכוון לממש אותה, אבל יש משמעות לעיתוי,” אמר בר לבכירי הארגון.
על פי דיווח של ירון אברהם בN12, במהלך הצגת תחקירי 7 באוקטובר, הבהיר בר כי סימן לעצמו מועד התפטרות, אך זה מותנה בשני תנאים: החזרת כל החטופים והקמת ועדת חקירה ממלכתית. “אני לא מסתפק בהחזרה של 197 חטופים. אני מסתכל על ה-59 שנשארו,” הדגיש ראש השב”כ.
בר הוסיף כי ברגע שיראה שוועדת חקירה ממלכתית אכן מוקמת, הוא מתכוון “להעביר את המקל לאחד משני הסגנים המצוינים שלי.” בדבריו, הבהיר בר כי לא יאפשר “כפייה” של מינוי ראש שב”כ מחוץ לארגון.





















בחירות הבאות רק בן גביר!!!!
הוא היחיד עם הכח הדרוש למוטט את שלטון פקידי הרשע של השמאל!
מה שמדהים אצל בן גביר זה שהוא לא נרדם בשמירה. הוא רואה איך רונן בר מתערב בדברים שהם לא בסמכותו ומנסה לחתור תחת הממשלה שנבחרה על ידי העם. זה לא עניין של ימין או שמאל – זה עניין של דמוקרטיה. אם ראש שב"כ חושב שהוא מעל העם, אז בן גביר צודק שצריך להעיף אותו ולשים מישהו שמבין את תפקידו.
מסכים עם כל מילה