במהלך השעות האחרונות התפתח עימות חריף בין ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט לבין העיתונאי עמית סגל, כאשר בנט פרסם ברשת X (טוויטר לשעבר) התקפה חריפה על הפרשן הפוליטי של חדשות 12.
בפוסט שפורסם דקות לאחר כניסת השבת, כתב בנט: "קשה לי ולרבים אחרים להבין מה נהיה ממך ומדוע אתה בוחר להגן על ממשלת המחדל ולאתרג את מי שבמשמרת שלו הופקרו אזרחי ישראל". בהמשך האשים בנט את סגל כי הפך ל"משרת פתטי" וטען כי "היית עיתונאי מוערך, עמית. הפכת לשופר נרצע. חבל."
בתגובה ארוכה שפרסם סגל, הוא טען כי ההתקפה נובעת מתזכורות עבר שהעלה לגבי עמדותיו של בנט בנושא בג"ץ, וכי "הסיבה שבגללה בנט קופץ בחמת זעם כשמזכירים לו את עמדותיו שלו, ולא ממש מזמן, איננה שמצביעיו החדשים ייזכרו שהיה פעם ימני. הם זוכרים."
סגל הוסיף כי התנהגותו של בנט נובעת מחששות פוליטיים, וכי "בנט משול כעת למי שבחדר החקירות של התקשורת, בעצת יועציו, חייב לשמור על זכות השתיקה כדי לא לפגוע בעצמו." הוא אף חשף כי בנט ביטל ראיון שתוכנן עמו כשנה וחצי קודם לכן.
העימות הפומבי התפתח על רקע הסקרים המציבים את בנט בעמדה חזקה, אך גם בשעה שהוא נמנע מלנקוט עמדות ברורות בנושאים מרכזיים כמו עסקת החטופים והלחימה בצפון.
בן כספית ודפנה ליאל גינו את בנט בערוץ 12 ואמרו כי: "בציוץ של בנט נגד עמית סגל, בנט מאבד עשתונות ומוכיח כי יש לו פתיל קצר ולא מתאים להיות שראש ממשלה. מלבד זאת הוא מפסיד מצביעים רבים. במקום לעסוק בריפוי העם כפי שניסה לצייר את עצמו הוא פועל בהשתלחות אישית".
איש התקשורת יותם זמרי עקץ את בנט וכתב: "להיכנס בעמית סגל כמה דקות לפני שבת ולהשאיר לעמית את כל השבת לתכנן לעצמו בראש את התגובה מוכיח רשמית שבנט לא כשיר להנהגה. תמשיך לדבר בנט, תמשיך".





















נוכל נשאר נוכל
לא יפה לדבר על נתניהו..
למה לא? צריך לדבר גם על נתניהו!
הוא המנהיג שמביס את השמאל פעם אחר פעם, וזה טוב.
בלי קשר למה שכתבו כאן על בנט.
זמרי, גדול…
אם זה נכון שהוא פרסם את הציוץ שלו אחרי כניסת השבת – האם הוא עדיין עם כיפה ????
ואני חשבתי שזה אסור לתכנן בשבת …
נו טוב, כנראה שיש כאלו שמותר להם.
הרהורים מותרים וגם לשדך הבנות
אם בנט רוצה שנאמין לו אז קודם שיחתום .
לא נשכח לו את "ברית האחים" ומה שהביא עלינו האיש הרע הזה , שמאלן מהסוג הכי גרוע.