שרות הביטחון הכללי האריך אמש (ה') ביומיים נוספים את הצו חריג אשר אוסר על שני המתיישבים העצורים בשב"כ לפגוש את עורכי דינם. היום זהו היום החמישי שהעצורים אינם פוגשים בעו"ד ומצבם אינו ידוע.
עורכי הדין נתי רום ומשה פולסקי מארגון חוננו הגישו ערר דחוף לבימ"ש המחוזי מרכז בלוד כנגד הצו החריג, ודיון בעניין צפוי להתקיים בשעות הקרובות. העצורים כולם נשואים ובעלי משפחות. חלקם לוחמים קרביים בצה"ל אשר נמצאים מתחילת המלחמה מאות ימים במילואים.
נזכיר, כי בפרשייה נעצרו מתיישבים נוספים, רבש"צ היישוב מלאכי השלום ולוחם מילואים נוסף. אתמול דחה בימ"ש את בקשת השב"כ וימ"ר ש"י להאריך את מעצרם ב-4 ימים, והורה על שחרורם בתנאים מגבילים. מדובר בשחרור חריג ביותר, שכן הדיון בעניינם התנהל תוך שהם נמצאים תחת צו חריג האוסר עליהם לפגוש בעו"ד.
אתמול הגיעו חברי הכנסת אביחי בוארון ולימור סון הר מלך לבקר את שלומית סעדון שבעלה עצרו בשב"כ ללא זכות מפגש עם עו"ד. "הניסיון לייצר דמוניזציה להתיישבות וללוחמים טובי בנינו לא יצלח!", כתבה סון הר מלך.





















בושה וחרפה. אני מכיר את הרבש"ץ באופן אישי וזה פשוט עלילת דם