חודשים בודדים חלפו מאז שהעולם הזדעזע מהטבח בעלאווים בסוריה, מה שגרם לנשיא החדש אל ג'ולאני להכריז על הקמת ועדת חקירה בנושא. כעת מתברר מעדויות מהשטח כי המשטר ממשיך במעשי הטבח העדתיים מתחת לפני השטח, בשביל לא לעורר את התקשורת העולמית.
"מה שקורה כיום באזור החוף ובחומס הוא מעבר למה שאפשר לתאר", סיפר א', עלוואי מסוריה, בראיון לעיתון 'ישראל היום'. "אנחנו נרצחים תחת שתיקה בינלאומית מבישה. אירועי אפריל לא פסקו מעבר למסכים, ובשטח הם נמשכים. אני עצמי הייתי נתון לאיומים ברצח מזה חודשיים ומצאתי מקלט בשדה התעופה. כיום אנחנו חווים מציאות חיים מרה על בסיס יומיומי. מציאות של רצח, עוני וחטיפות".
א' תיאר שהצהרת טראמפ על הסרת הסנקציות כנגד סוריה רק החמירה את המצב: "המצב החמיר מאז ההצהרה של טראמפ. חשבנו שההצהרה תהיה לטובת המיעוטים, אבל הופתענו לגלות שטראמפ הודיע על כוונתו להסיר את הסנקציות מעל סוריה".
מסתבר שהפשעים התרבו, במיוחד בחומס ובאזורי ג'בלה. לדברי א', אם עלאווי רוצה כיום לצאת ולקנות כיכר לחם או כל מוצר אחר שנדרש בבית, הוא צריך לקחת בחשבון שהסיכוי שלא יחזור הוא 70%. "שולחים לי קריאות מצוקה, והיום קיבלתי קריאות לגבי יותר מנערה עלאווית אחת באזור ג'בלה וחומס שנלקחו בשבי", סיפר א'. "אחת מהן קרובת משפחה שלי. אנחנו חווים אסון, והקהילה הבינלאומית שותקת לגבי הרצח עם השקט שלנו".
א' הסביר שהמשטר המציא שיטה חדשה כדי להסתיר מהעולם את הטבח. "אחרי שהם ראו שהעולם מתגייס נגדם, הם אימצו שיטה חדשה. עכשיו הם נכנסים בלילה, מאירים על הבניין עם זרקורים כדי לסנוור ולמנוע מאנשים לצלם. הם נכנסים, עוצרים ויוצאים. וכל המעצרים והחטיפות מתנהלים בשקט".
"באופן פומבי, מול התקשורת הבינלאומית, הם אומרים שהם נלחמים ב'שרידים' (תאים של משטר אסד שהופל)", ציין א' והבהיר כי בסוף יש רק שאלה אחת שמשנה למשטר: האם אתה עלאווי או סוני. "רק תענה עלאווי או נוצרי – וזה נגמר. אין יותר דיון. תקבל כדור לראש", הבהיר א'. "אנשים נרצחים בדם קר. הם ברברים מעבר לכל דמיון".
א' הוסיף וסיפר כי העדה שלו מעריכה את מדינת ישראל: "מבחינתי, כעלאווי מהחוף הסורי, אני מאמין שהקול שלי מייצג אנשים רבים כאן. אנחנו נצבענו בצבעים שנכפו עלינו על ידי המשטר הקודם. הצעירים שלנו משכילים ומכבדים את ישראל ואת תפקידה בתרבות ובטכנולוגיה, שהם הדלק שלה. אבל למרבה הצער, המשטר האיראני צבע אותו בצבע המלוכלך שלו, שלא מייצג את האסכולה והמחשבה".
"המסר שלי למדינת ישראל: אני מקווה שיום יבוא ונהיה תחת ההגנה והחסות שלה, והיא תסייע לנו", סיכם א'. "כי אנחנו כעלאווים לא מכחישים את הטוב ומחזירים טובה. אנחנו מקווים שיצילו אותנו בהקדם האפשרי, כי הזמן פועל נגדנו וההרג גובר. ילדינו נעלמים, נחטפים ונרצחים. העוני מתפשט בחברה שלנו, וכיום אנשים לא מסוגלים לצאת מהבתים".





















טראמפ אדם מאוד פחדן.משחק אותה גיבור
הוא התחבר לרשעים כדי שלא יפגעו בו
כמו כן.מפחד מאוד מהאירנים.ניסה להיות גיבור שאמר שיהיה גהנום.ראה שלא סופרים אותו.ירד חבירכיים כמו שפן ונתן לרשעים מה שהם רוצים
הוא לא פחדן הוא קיבל דמי שתיקה מהקטרים בדמות מטוס חדש זה הסיבה ולא אחרת
לא נשכח שהעלאוים בם החיזבלונים.
אז תחפשו מי שינענע אתכם.
ובהצלחה גם לסונים וגם לעלאוים במלחמות ביניהם.
לא צודק. אין שום הצדקה להרוג בהם רק בגלל שהם לא סונים מוסלמים.
אסאד היה עלאווי וצבאו התבסס על העלאווים. לא נראה שהם היו צדיקים יותר מאלה שמחליפים אותם היום
את העולם לא מעניין שערבים הורגים ערבים. וזה באמת לא אמור לעניין, כי העלאווים בעצמם הם אכזרים מאוד, ויהי רצון שכל אלו שפגעו באלי כהן הי"ד ייענשו קשות ויושמדו וכן כל שונאי ישראל, שזה אומר 99% מכלל הערבים. אמן.
לשלוח לצרפת, בריטניה וקנדה שיעשו משהו עם המצב שם, רצח עם רודף רצח עם בכל פעם של קבוצה אחרת שבשלטון.
No jews no news