במהלך נאומו של נתניהו בעצרת הממלכתית לציון 58 שנים לשחרורה ולאיחודה של ירושלים בגבעת התחמושת, הבהיר ראש הממשלה כי המשימה להחזיר את כל החטופים מלווה אותו יום יום.
בנאם הזכיר נתניהו את הניצחון במלחמת ששת הימים, ואמר: "שוב אנחנו רואים טבעת-חנק להשמדת ישראל, משוב מלחמה רב-חזיתית, שוב נחישות עילאית של עמנו להשגת הניצחון המוחלט".
"כאז כך היום: נכריע את מבקשי נפשנו, נשיב את כל חטופינו, נוודא שעזה לא תאיים על ישראל", הבטיח ראש הממשלה. "המשימה הזאת מלווה אותנו יום יום, היא מעסיקה אותנו לילה לילה, כולל הלילה הזה. אנחנו לא מרפים, ויש קשיים, החמאס עיקש, הוא סרבן, אבל אנחנו לא מרפים מהמשימה".
"אנחנו החזרנו עד היום 148 חטופים חיים, ויש עוד 20 בוודאות שהם חיים, ויש גם אחרים שאינם בחיים, ואנחנו מתכוונים להחזיר את כולם – החיים, והחללים כאחד", הצהיר נתניהו, והוסיף: "הניצחון המזהיר שלנו לפני 58 שנים מנע מעשי טבח גדולים פי כמה מזה שארע ב-7 באוקטובר. לתוקפינו היו תוכניות מוכנות לפרוץ לשכונות בירושלים המערבית, כדי להשמיד כל מי שנקרה בדרכם. כשהחרב הונחה על צווארנו – קמנו כאיש אחד התלכדנו והשבנו מלחמה-שערה. כוח החיים שלנו – בדיוק כפי שקורה היום – הוכח כגורם משנה-מציאות. בזכותו הפכנו את הקערה על פיה, ושינינו את המציאות במזרח-התיכון".
"בתום מלחמת ששת הימים מצאנו את עצמנו בגבולות בני-הגנה", סיכם ראש הממשלה. "מי ששוגה באשליות ומוכן לוותר על הישגים הללו כלאחר יד, פשוט מזמין מתקפות נוספות על אזרחי ישראל: בירושלים, בכביש 6, בשרון, בגוש דן, בדרום, בצפון, בכל מקום! כי זה מה שהשגנו שמלחמת שש הימים".





















מסריח מדי מכוחי ועוצם ידי.
מה עם קצת הכרת הטוב לקב"ה על הניסים הגדולים??