שר הביטחון ישראל כ"ץ מגיב לאירועים הקשים והמחירים הכבדים שאזרחי ישראל משלמים בעקבות הירי מאיראן לעבר שטח ישראל. חמישה אזרחים נרצחו הלילה מפגיעת הטילים הבליסטיים ששיגרה איראן לעבר מרכזי אוכלוסיה.
בעקבות כך, שר הביטחון מאיים בפגיעה שתושבי טהרן ירגישו אותה היטב.
שר הביטחון ישראל כ"ץ אומר הבוקר: "הדיקטטור הרברבן מטהרן הפך לרוצח פחדן שיורה ירי מכוון לעבר העורף האזרחי בישראל כדי להרתיע את צה"ל מהמשך המתקפה שמקריסה את יכולותיו. תושבי טהרן ישלמו את המחיר ובקרוב".

אתמול אישר שר החוץ האיראני כי ירי הטילים של איראן מבוצע בכוונה תחילה לעבר מרכזי אוכלוסיה בישראל, הוא הבהיר כי לא מדובר בפגיעות מקריות. בעקבות כך הורה שר הביטחון לדובר צה"ל בערבית ובפרסית לפרסם הוראת פינוי לתושבי טהרן לפני תקיפות עצימות בבירת איראן.
עשרות אלפים התפנו אתמול מטהרן תוך יצירת פקקי ענק ביציאה מהבירה לעבר המרחבים הכפריים שטרם הותקפו. הבוקר מחריף כ"ץ את הטון מול איראן בעקבות הפגיעה באזרחים ומבהיר כי תושבי טהרן ישלמו בקרוב את המחיר.
לאחר שדבריו עוררו סערה כאשר פורשו ככוונה לפגוע באזרחי איראן, שר הביטחון מבהיר: "ברצוני להבהיר את המובן מאליו: אין שום כוונה לפגוע פיזית בתושבי טהרן כפי שעושה הדיקטטור הרוצח מול תושבי ישראל. תושבי טהרן ייאלצו לשלם את מחיר הדיקטטורה ולהתפנות מבתיהם מאזורים בהם יהיה צורך לתקוף מטרות משטר ותשתיות ביטחוניות בטהרן. נמשיך להגן על תושבי ישראל".





















אז למה מפרסמים להם התראות פינוי ?
לא תושבי טהרן אשמים ולא מוצדק שהם ישלמו את המחיר. צריך להרוג נקודתית את חמינאי ושאר השליטים